28 Aralık 2012 Cuma

Günün Ojesi Rimmel London Aye Sailor..

Tünaydın. Bugünün ojesi yine Rimmel London'dan hafta sonu aldığım kopkoyu lacivert bir oje, Aye Sailor. Bu ojenin sürümüne özellikle bayıldım diyebilirim. Zaten tek sürümde de kapattı.


Rengin böyle siyah göründüğüne bakmayın, dediğim gibi kopkoyu bir lacivert ve 60 seconds serisinden olduğu için de  kolayca da kurudu.

Üzerine de Jolly Jewels serisinden 103 numarayı sürdüm. Bu rengi tek başına da sürebilirmişim ama koyu renk  üzerinde de güzel durdu bence. 


Bu ara he yüzüklerimi büyük seçmek istiyorum hem de bol bol bilezik kullanmaya başladım yeniden. Ne kadar büyük o kadar iyi..
Sevgiler..

8 yorum:

  1. ama ama bu kadar güzel ojeleri sürüp gösterince oje alma aşkım kabarıyor da kabarıyor :)şu jolly jewelsler harika ama ben temin edemiyorum, buraya ancak 5 yıl sonra gelir artık
    :(

    http://goncaninguncesi.blogspot.com/ blogumun adını değiştirdim uğramak istersen buraya beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. @goncat.. ah ahh bu firmaların dağıtım sorunu ne olucak bilemiyorum alacak adam var mal bulamıyoruz iyimi?? umarım bir an önce gelir de alabilirsin istediğin renkleri..

    YanıtlaSil
  3. canımmm tırnakların nasıl uzun ben mınık tırnaklara alıskın bırı olarak hareket edemem gıbı gelıyor ama alısşkanlıkla ılgılı..koyu renk oje cok kullanamıyorum zaten mınnos dıye tırnaklaırm:)

    YanıtlaSil
  4. @kokoshkelebek.. çok kısa tırnak kullanamıyorum ben de ama ara sıra kısalttırmak lazım çok uzadımı da klavyede falan zorluk oluyor bana. ama koyu renk oje kısa tırnakta da güzel durur özellikle bordo tonlu ojeler..

    YanıtlaSil
  5. vaY bayıldım sıyahın uzerınde cok guzel durmuş ıyı gunleRde bıtıR..

    YanıtlaSil
  6. @matruşka..teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. çok güzelmiş.ben hayatta tırnaklarımı bu kadar uzatamam hemen kırılıyor :(

    YanıtlaSil
  8. @sertleştiricilerin faydası olabilir kalyon falan

    YanıtlaSil