21 Haziran 2012 Perşembe

HM Alışverişim...

Uzun zamandır kozmetik dışında pek birşey almıyordum. Dün öğle arasında bir fırsatını bulunca hadi dedim indirim de varmış madem Forum Marmara'daki H&M'e gideyim. Zaten işyerine çok yakın. Birkere öyle aman aman bir indirim yapmamışlar henüz, sadece İSF kapsamında belirli ürünlerde indirim var, indirimleri 10 TL.-20-TL.-30 TL. olarak da sıralamışlar, tabi benim fazla vaktim olmadığı için çok inceleyemedim ama 15-20 TL.'ye güzel kot şortlar, 10 TL.'ye bluzlar ve t-shirtler, 30 TL.'ye kot pantolonlar olduğunu gördüm. Denemeye vaktim olmadığı için de hiç birine bakamadım ama tabi tamamen elim boş da çıkmadım mağazadan. Daha çok takı üzerine çalıştım tabi yine.




İki takıda da indirim olmamasına rağmen fiyatları uygun olduğu için aldım. Yukarıda görülen bir kulak-saç süsü ama ben onu değiştirdim. 

Makyaj çantası almaya bayılıyorum..

İki çift çorap 3 TL. gayet iyi bence giy-at yani..


İşte aldığım tek elbise, fiyatı görünmüyor ama 10 TL.'ye aldım. Yazlıkta, evde, tatilde falan giyerim.


Ve işte aldığım saç ve kulak süsünün geldiği son durum. Dün akşam sevgili kocam benim için zincirlerini çıkarttı ve boş kalan yerlere diğer sallantılı süsleri ekledi. Bence gayet güzel oldu ama bunu ancak tatilde takabileceğim sanırım. Alışveriş yapmak çok güzel birşey, yeni alışverişlerde buluşmak üzere..
Sevgiler..

3 yorum:

  1. Güle güle kullann ^^
    Kulak süsü kesinlikle böyle daha güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. @Anna Brain..thnx..
    @j.d. bence de allahtan kocacım çok marifetli de halletti..:-))
    @harija.. thnx dear.. love your blog..

    YanıtlaSil