8 Haziran 2012 Cuma

Çeşitli konular..

Cuma öğleden sonra şöyle neşeli birşeylerden bahsedelim istiyorum.. Zevkle baktığım Fashionista nın bloğunda herzamanki gibi çok ilginç ve değişik konular vardı. Ama bunlardan ikisi özellikle ilgimi çekti.
Bunlardan ilki meşhur Kardashian kardeşler koleksiyonlarına koleksiyon katıp bir de makyaj serisi yapmaya karar vermişler. Bu aslında oldukça ilginç olabilir Çünkü üç kardeş de neredeyse yatakta bile süper güzel makyajlılar. Koleksiyonun adı da Khoroma olacakmış. Ama asıl ilginç olan serinin reklam sloganı ve çıkardıkları ürünlerin isimleri... Örneğin Lip Glossun adı Honey Pot.. 
 


Burada kıyafetler abartılmış ve fotoshopun da dibine vurulmuş olsa da makyajları güzel.. O nedenle Kim'ciğime yakışır diyorum bu makyaj koleksiyonu. Bu arada bir de bayıldığım ve almayı da çok isteyeceğim bir ürün çıkaracaklarmış. Bakalım siz ne olduğunu çözebilecekmisiniz.??




Bu bir Lip Gloss Garter.. Yani çantanızın çok küçük olduğu veya hiç çanta alamadığınız durumlarda aman ha rujsuz glossuz kalmayın diye  rujunuzu veya glosunuzu koymanız için bir jartiyer. Kardashianlardan da bu beklenirdi yani.. Ben fikri beğendim şahsen, kullanışlı olmayacak olsa bile değişik bir fikir.
Bu eğlenceli konudan konudan sonra bir de modacıların içine zombi kaçması konusu varki iyice nefret edilesi hale geldi artık bu iş. Hem modellerin hakikaten zombilerler yarışır şekilde zayıf ve beyaz (ve çirkin) olmaları ayrıca da kıyafetlerin de ancak zombilerin üzerine olacak şekilde hazırlanması insanı sinir ediyor. Biraz normal insanların seviyesine iniş bekliyoruz artık modacılardan.
 
 
Bunların hepsini rahatça Walking Dead dizisinde kullanabilirler şu halleriyle, hele de ilk resimdeki modeli..
 

Bence son iki resim giyilebilecek bir kıyafet yok ortada.. Bence bu moda olmamış, yapamamışlar baştan yapmak lazım bunu..:-)))
Sevgiler..


1 yorum:

  1. Kardasihanlar nasıl para kazanacaklarını çok iyi biliyorlar bence başarılı makyajıyla göz önünde olan Kim ise satışları etkileyecek baş kardeş olacağı kesin ;)

    YanıtlaSil