19 Haziran 2012 Salı

Carita Peeling..

Yaz günlerinin geldiği ve herkesin tatile çıkmaya hazırlandığı bu günlerde, yüzümüzü yanmadan önce ölü derilerden ve ton farklarından temizlemek lazımki güzel yanabilelim. Gerçi ben artık kesinlikle güneşe çıkmıyorum, hele de yüzümü asla ve asla güneşe göstermiyorum. Güneşe çıktığımda da mutlaka yüzümde en az 50 SPF'lik koruma faktörü oluyor.
Yine de güzeşten uzak kalamayanlar ve yanmak isteyenler için güzelce korunmaları ve güneşe çıkmadan hazırlanmaları önemli ki zarar görmesinler. Öncelikle sakın lütfen saat 11.00-.16.00 arası kesinlikle direk güneşin altında kalmayın. Hem güneş ışınları fazla dik dolayısıyla fazla zararlı hem de bronzlaşmaktan çok haşlanırsınız o saatlerde.
Şimdi uzun zamandır kullanmakta olduğum bu Carita Peeling'i anlatayım. İçindeki zerrecikler oldukça yoğun ve çok da ince yapılı değil. Tüpden çıktığında hafif ıslak oluyor, o nedenle alıp hafif nemli cilde sürdüğünüzde kurumasını beklemeniz gerekli. Daha sonra ovuşturmaya başlandığında ciltten gerçekten ölü derileri temizlediğini göreceksiniz. Hatta ilk birkaç seferinde resmen hamama gitmiş gibi oluyor insanın yüzü. Bu peelingi haftada bir kullanmak yüzdeki ölü derilerin atılması ve çok derin ve koyu olmayan cilt lekelerinin açılmasına da yardımcı oluyor.



Fiyatı yanılmıyorsam 80-90 TL. civarında birşeydi ben aldığımda. Ama bu da diğer bütün peelin yapan ürünler gibi az az ve seyrek kullanıldığı için uzunca bir süre gidiyor. Sizin de memnun kaldığınız böyle bir ürün varsa lütfen bana yazın.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. peelıng gercekten harıkadır yuzu pamuk gıbı yapar hele doğru urunse...ohh ne guzel.. sevgıler

    YanıtlaSil
  2. @kokosskelebek.. düzenli kullanmak da önemli ..

    YanıtlaSil