1 Haziran 2012 Cuma

Maskara Dosyası..

Maskara dosyasına böyle ara ara devam ediyoruz. Bugün Flormar'dan büyük umutlarla aldığım ama aslında çok da memnun kalmadığım Rotating mascara ilk sırada.




Görüldüğü gibi fırçası ince ve uzun hani benim gibi kısa kirpikleri kolay kavrayacaktır diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı. Bir kere sürmeye çalışırken sürekli gözümün içine değiyor ve gözümün sulanmasına neden oluyor. Dönen fırça çalıştığı zaman da sanki kirpiklerime dolanıp koparacakmış gibi geliyor bana. O nedenle genelde döndürme kısmını çalıştırmadan kullanıyorum.  Kirpikleri uzatması fena değil, bu kısma bir lafım yok ama

Maskara dosyasına böyle ara ara devam ediyoruz. Bugün Flormar'dan büyük umutlarla aldığım ama aslında çok da memnun kalmadığım Rotating mascara ilk sırada.




Görüldüğü gibi fırçası ince ve uzun hani benim gibi kısa kirpikleri kolay kavrayacaktır diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı. Bir kere sürmeye çalışırken sürekli gözümün içine değiyor ve gözümün sulanmasına neden oluyor. Dönen fırça çalıştığı zaman da sanki kirpiklerime dolanıp koparacakmış gibi geliyor bana. O nedenle genelde döndürme kısmını çalıştırmadan kullanıyorum.  Kirpikleri uzatması fena değil, bu kısma bir lafım yok ama topaklanma yapmasına da engel olamadım bir türlü. Standda çalışan görevliler çok övüyorlar maskarayı bu arada. Ben de görüyorum kirpikleri upuzun duruyor ama ben bir türlü bu görüntüyü yakalayamadım.

İkinci maskaramız YSL'nin maskarası. Bunu Tahtakale'de bir parfümeri deposunda görüp almıştım. Çakma olabilme olasılığı da vardı. Ama kullandıktan sonra gördümki maskara hakikaten güzel yani çakma değilmiş meğerse. Kirpiklerimi gayet güzel uzatıyor, siyahlaştırıyor ve topaklanma da yapmıyor.



Maskaranın ucunun top gibi olması uçtaki ince kirpiklere rahat ulaşmamı sağlıyor ve tam siyahlık veriyor. Bu bitince bir daha alabilirim sanırım.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. ah keşke akmasalar. Bende bloğuma beklerim.

    görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Flormarın maskarasını bende bir flormar standında denemiştim. Akşam makyajımı temizlerken kirpiklerim baya döküldü. Tabi 1 kerelik denemeyle anlaşılmaz belki öyle denk geldi ama yine de o günden sonra bir daha denemek bile istemedim açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. Follow_me mutlaka bakacagim bloguna..
    Koyukirmizi flormarin diger urunlerini cok seviyorum ama bu maskarayi sevemedim bir turlu..

    YanıtlaSil
  4. 61 olduk :) daha çok kişiye ulaşabilmen dileğiyle ^^

    YanıtlaSil
  5. Cep Venusu hadi isallah tesekkurler :))

    YanıtlaSil