27 Temmuz 2014 Pazar

Sidekicks Katlanabilir Babetler ile Ayaklara Özgürlük Geldi...

Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, Amerika’dan özel olarak ithal ettiği Sidekicks katlanabilir çantalı babetler ile molaya ihtiyaç duyan ayakların imdadına koşuyor.




Tüm kadınların en büyük tutkularından biri topuklu ayakkabılar, uzun süren mesai saatleri, davetler ve eğlenceli saatlerin sonunda can yakan ve ayak acıtan bir hale geliyor. Bu soruna çözüm olacak Sidekicks katlanabilir çantalı babetler, rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyen tüm kadınlar için Gratis’lerde satışa sunuldu.





Hamilelik, misafirlik, seyahat, davet, eğlence ya da ofis hayatı demeden her zaman ve her yerde rahatlıkla taşınabilir fermuarlı çantası ile kullanım kolaylığı sağlayan Sidekicks, konforundan vazgeçmeyen stil sahibi kadınların bir numaralı tercihi olacak.



Şık tasarımının yanı sıra siyah, dore, gümüş, pembe renklerinden oluşan 4 farklı renk seçeneği,  S – M – L – XL’den oluşan ayakkabı kalıp seçenekleri ve 24,90 TL’lik satış fiyatı ile raflardaki yerini alan Sidekicks katlanabilir çantalı babetlere ulaşmak isteyen tüm kadınların Gratis’e uğraması yeterli olacak.


Gratis, güzel bak kendine!

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder