8 Ocak 2014 Çarşamba

Yves Rocher vitamin face mist

Günaydın.. Dün bahsettiğim Yves Rocher alışverişinin en ilgi çeken kısmı yeni çıkan Vitamin Face Mist yani vitaminli yüz spreyi oldu.
Greyfurt aromalı bu spreyin kokusu çok hoş, yüze sıkar sıkmaz bir canlılık veriyor o kokuyla zaten. TR sitesinde ürünü bulamadım ama buradan inceleyebilirsiniz.  Yüzü günün herhangi bir anında tazelemeyi amaçlıyor ama istenirse makyajı da sabitleme özelliği var deniyor. Bu makyaj sabitleme olayı her markada biraz abartı ama cildi canlandırdığı, tazelediği ve pudranın verdiği o "cakey" görünümü azalttığı kesin. Makyajdan önce ve/veya sonra kullanılabilir. İçinde paraben, ve alkol yok ki alkol olmaması gözlerim açısından iyi bir şey. Ayrıca esas yağlar da bulunmuyor ürünün içinde. 

Ben hem kokusunu hem de verdiği hissi çok sevdim, indirim bitmeden bir tane daha aldım. Özellikle yazın buzdolabından serin serin çok işe yarayacaktır.

İndirimde 10 TL'ye alabilmeniz mümkün, normal fiyatı ne kadar şu anda bilgim yok. 15-17 TL. olması lazım sanırım.

Bence 10 TL.'ye kıyıp indirim zamanında alın derim, seveceksiniz. Bence Mac Fix dupe bile olabilir bu, hatta daha güzel kokulusu bir de.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder