13 Ocak 2014 Pazartesi

BIOBLAS COLOR&MORE’DAN IŞILTILI KAHVE SERİSİ

2014 KIŞININ MODA RENKLERİNDEN OLUŞAN YEPYENİ BİR SERİ

Bioblas Color&More, 2014 yılında modaya ayak uydurmak isteyen kadınlar için Işıltılı Kahve serisi geliştirdi. 4 farklı tonda sunulan seride ki 6.58 bronz, 7.99 badem, 5.99 çikolata ve 4.89 kakule kahve tonları bu kış vazgeçilmez renkleriniz olurken saç modasını yakından takip edeceksiniz. Saç dökülmesine yönelik özel formülü saçınızı besleyen Color&More ile kışa rağmen parlak ve canlı bir görünüm sizleri bekliyor.


Türkiye’nin saç dökülmesini engelleyen ilk ve tek boyası Bioblas Color&More saça olan faydasının yanı sıra sunduğu renk alternatifleri ile de dikkat çekiyor. Kışa özel Işıltılı Kahve serisini geliştiren Color&More kahve tonlarının en çok kullanıldığı kış döneminde saç modasına uyak uydurmak isteyenler için geliyor. Bioblas Color&More kit saç boyası 5 Mineral-vitamin içeren bitkisel yağ ile saçı beslerken, bir saç boyasından en çok beklenen yoğun renk verme, yüzde 100 beyaz kapama özellikleriyle de dikkat çekiyor.


SAÇ RENGİNİ HAPSEDEN KREATİN VE SERAMİD TEKNOLOJİSİ
Color&More içerdiği Kreatin ve Seramid teknolojisiyle yoğun ve kalıcı renk talebine cevap veriyor. Color&More içerdiği Kreatin ile saça hızla nüfuz ederek saçı onarırken, Seramid ise saç yüzeyini sağlamlaştırıp saç telini pürüzsüzleştiriyor. Boyama sonrası etkiyi arttırmak üzere hem saç dökülmesine karşı etkili hem boyanın kalıcılığını arttıran şampuan ve maske ise bu üstün bakımın tamamlayıcısı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder