15 Ocak 2014 Çarşamba

İSTENMEYEN TÜYLERE ŞİMDİDEN BİODER...


Düğün Mevsimi Gelmeden;

İSTENMEYEN TÜYLERE ŞİMDİDEN BİODER

Yazın düğününüz var ve siz bu özel güne kadar vücudunuzda ki tüylerden kurtulmak istiyorsunuz. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak içinse önünüzde tam 6 ay var! Kış aylarından itibaren düzenli kullanacağız Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı serumla yaklaşık 6 ay sonra, istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Düğün mevsimine aylar kala hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken belki de kendinizi bakım yapmayı ihmal edebilirsiniz. Ancak evlilik ayı gelip çatmadan vücutta ki istenmeyen tüyleri dert edenler için şimdiden harekete geçme vakti geldi. Pürüzsüz bir ciltle yaza girmek ve tüy problemine kalıcı olarak çözüm bulmak isteyenler için bitkisel çözüm sunan Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Vücut serum ile ortalama 6 aylık düzenli Bioder kullanımının ardından veda etmek mümkün. Siz de düğün ayınıza kadar düzenli kullanım ile istenmeyen tüylerinize savaş açın, işinizi sona bırakmayın.



Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serumu yüz ve vücut formlarıyla hem vücuttaki hem de yüzdeki istenmeyen tüyleri sorun olmaktan çıkartıyor. Bitkilerden oluşan doğal içeriği ile cilde zarar vermeden istenmeyen tüy sorununa çözüm sunan Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Vücut Serumu Azaltan, incelten ve geciktiren 3’lü bir etki sunarken kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin istenmeyen tüylere kesin çözüm sağlıyor. İçeriğinde ki Turunç ve Bitkisel Complex B ekstreleri ile mucizeler yaratan Bioder Bio Epilation Tüy azaltıcı serum pratik kullanımı ile de dikkat çekiyor. Tüyler alındıktan sonra temizlenmiş cilde sadece ilk 3 gün, günde 1 kere uygulanan serumun emilimini artırmak için cildi nemlendirmek üzere kutu içerisinden çıkan nemlendirici krem uygulanıyor. Yapılan klinik çalışmalara göre düzenli kullanıldığı takdirde % 65 tüy sayısında azalma, % 62 tüy çıkışında gecikme ve % 55 tüy çapında incelme görülen Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum yaza mükemmel ve pürüzsüz bir ciltle girmek isteyenleri tüm eczanelerde bekliyor…




Ürün bilgisi
BİODER Serum Yüz Formu 36 TL
BİODER Serum Vücut Formu 49 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder