27 Ocak 2014 Pazartesi

Bu çekiliş blogumun 2. yaşı şerefine.. KAPANDI..

Evet bugün Avon şartsız hediye çekilişimiz sona erdi ve hiç ara vermeden hemen yeni bir çekiliş başlıyor. Bu sefer blogumun 2. yaşı şerefine bir çekiliş yapayım istiyorum. Çekiliş blog yaş günü olan 7 şubata kadar sürecek bu sefer.
Hemen toplu olarak görelim, bu sefer çekilişin yıldızı geçen haftaki alışverişlerimde kendime alırken bir tane de size aldığım Wet N Wild Comfort Zone palet, umarım bu paleti beğenmişsinizdir. Detaylı incelemesini yakında yapacağım zaten. Yanında kış aylarında kullanmanız için bir el kremi ve çantanızda bozuk paralarınız dağılmasın diye de mini bir cüzdan var bu sefer çekilişte.

Onları tabi ki yalnız göndermeyeceğim, yanında Essence all  about matt! fondöten ve Lashmania Reloaded maskarayı ekliyoruz öncelikle. Bu Lashmania serisi benim Essence maskaralar içinde en sevdiğim.

Essence n'ice  frosting metalik göz farı, TBS Born Lippy lip çilekli  balm da pakete eklendi.


Tabi ojesiz olmaz diyoruz ve bir de Essence Red Ahead isimli ojeyi ekliyoruz paketimize.

Çekiliş 2 hafta, 7 Şubat'a kadar sürecek ve kazanan yine bir sonraki pazartesi günü açıklanacak. Şartlarımız yine yok gibi sadece blog yani GFC ve bloglovin takibi şartı var. Sosyal medya duyurusu şart değil ancak duyurursanız +1 hak vereceğim. Sadece bir duyuru yeter, çünkü sadece tek bir artı hak olacak. Herkese bol şans diliyorum.
Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder