6 Ocak 2014 Pazartesi

Karışık Alışveriş...

Geçtiğimiz hafta ameliyat stresini de atlatır atlatmaz kendimi AVM'lere atarak alışverişlere vurdum. Yılbaşı öncesi yapamadığım alışverişleri raporlu olduğum bir hafta içinde yaptım diyebilirim. Neyse ki yine az az almışım abartmamışım, tabi kendime göre..
Öncelikle Yves Rocher'den çok sevdiğim kahveli duş jeli, daha önce denemediğim ama niye denememişim dedirten kayısı özlü peeling ve nar özlü maske, vanilyalı lip balm ve yeni çıkan vitaminli yüz spreyini aldım. Hepsini denemeye başladım en kısa sürede yazıları gelecek. İkinci olarak H&M'e gidip yeni gelen lip tintleri, jumbo boy lip balmları ve bir adet de ruj aldım. Essence'in yeni gelen Be Loud isimli koleksiyonundan bütün ojeleri, jumbo dudak kalemlerinden bir adet ve bir tane de tombul göz kalemini aldım. Bu göz kalemini bulursanız kaçırmayın derim yalnız, rengi çok güzel.
Sürekli kullandığım Sarıkız termal suları da baya bir yedekledim, üzerine bir de Alix Avien'in flakey ojelerinden 2 adet aldım. Tabi Uzak Işıklar'ı ziyaretimi de unutmayalım.

Hepsinin yazısı sırayla gelecek. Bir süre alışveriş yapmam sanırım diyorum ama yine de belli olmaz. Özellikle merak edip, öncelik vermemi istediğiniz bir şey varsa yorum bırakmayı unutmayın.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder