9 Aralık 2013 Pazartesi

Real Techniques Makyaj Süngeri..

Real Techniques fırçalara hayran olduğum ve neredeyse bütün fırçalara sahip olduğum doğrudur, Beauty Blender tarzı bu süngeri çıkarınca mutlaka denemek istemiştim. Bayram tatilinde İngiltere'ye giden bir arkadaşımdan bir tane istemiştim, sonra dayanamayım Wake me Up fondötenle beraber feelunique.com dan bir tane de ben sipariş verdim. Sitede 5 pound yani 15 TL'ye satılıyor ve kargo ücreti de yok.
Yine Pixiwoo kardeşlerin bir buluşu, bu kızlara bayılıyorum, ihtiyaca göre ürün çıkarıyorlar.

Hemen bir tanesini kullanıma açtım. Daha önce Beauty Blender kullanmadım ama Gratis ve Watsons'da satılan çakmalarını kullanmıştım. Tabi bunu aldıktan sonra hepsi de çöpe gidecek çünkü mukayese kabul etmezler.

Bir kere diğerlerini kuru olarak kullanmak mümkün değilken bunu ıslak veya kuru istediğim gibi kullanıyorum ve çok başarılı sonuç alıyorum.

Blender'ın değişik yüzeyleri ile yüzün değişik bölgelerine uygulama yapmak mümkün, fondöten, kapatıcı, göz altı kapatıcısı gibi ürünleri çok güzel uyguluyor. Burun kenarı, göz pınarı gibi bölgelerde ayrı fırçalar kullanmak zorunda bırakmıyor.

Paketlemesi de klasik Real Techniques fırçalar gibi.

Elimin üzerine aldığım fondöteni pıt pıt hareketlerle önce yedirerek, daha sonra da dairesel hareketler ile dağıtarak uyguluyorum. Tam olarak cilde yediriyor ürünü. 

Fırçalarımın yeri ayrı tartışılamaz bile ama bu süngeri de aldığıma hatta yedeklediğime de çok memnun oldum. Uygulamasını çok beğendim. Temizlemesi de çok zor olmadı, bebe şampuanı ile güzelce yıkandı ve durulandı ve bütün fondöten de aktı, hiç bir sıkıntı yaşanamadım bu konuda. RT fırçalar kadar bu sünger de makyaj  aksesuarları koleksiyonunda bulunması gereken ürünlerden biri bence, umarım TR'ye de bir an önce gelir.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder