11 Aralık 2013 Çarşamba

Flormar Shimmering Body Balm...

Cumartesi günü klasik olarak FlorMar'a uğradığımda Mirror ojelerle birlikte yılbaşı için yeni bir makyaj serisi ve onlarla birlikte de bu ışıltılı body balmın gelmiş olduğunu gördüm. Işıltılı ürünleri zaten çok seviyorum bunu da almak için fazla düşünmem gerekmedi, fiyatını da hemen yazayım 21 TL.
Bu teneke kutu işini FlorMar çok mu sevdi ne?? Ürün yine koca bir teneke kutuda geliyor.

Sürmek için koca ve yumuşacık bir ponponu var ama bunu kirletmeye kıyabilirmiyim bilemedim. Ama elle sürmek de zor olacak, özellikle uzun tırnaklı arkadaşlarım baya bir zorluk çekeceğiz bu konuda.

Rengi ışıl ışıl görünüyor ve dokusu da kadife gibi, yumuşacık, body butter gibi de değil, FlorMar iyi tarif etmiş balm kıvamında tam.

Görüntüyü bozmaya bile kıyamıyorum aslında. Bu arada ürün bana Nuxe'un ışıltılı kuru yağını katı halini anımsattı, kokusu bile biraz benziyor diyebilirim hatta.

Elime de gösterebilmek adına ancak bu kadara kıyıp  alabildim. 

Ürün kollara, bacaklara, dekolte bölgesine, ellere hatta istenirse bazla karıştırıp yüz bölgesine bile hafif hafif uygulanabilir bence. Tüm yüz olmasa bile yine elmacık kemiği üstü ve kaş altında çok güzel bir aydınlatıcı görevi görecektir. Makyaj demişken, balmı RT'nin multitask fırçası ile uygulamayı düşündüm bir an, bakalım nasıl olacak. Sonucu instagramdan paylaşacağım mutlaka. Sarı tonlu aydınlatıcılardan hoşlananların bu ürüne bakmasını önerebilirim. Yılbaşı akşamı makyajımda mutlaka kullanacağım bunu. 
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder