27 Eylül 2014 Cumartesi

SelTek Estetik Teoxane ve Biopell Lansmanı..

Geçtiğimiz haftalarda SelTek Estetik tarafından iki tanıtım lansmanı düzenlendi. SelTek biliyorsunuz Teosyal Dolgu ürünlerinin Türkiye dağıtıcı firması. Ben de bu aralar göz altlarıma teosyal dolgu yaptıracağım için konuyu ayrıntıları ile araştırmaktayım.  Lansmanlardan ilkinde Teoxane ürünlerini ile tanıştık. Teoxane'nın bu yeni serisinde Teosyal dolgu işlemlerinde kullanılan etken maddenin aynısı varmış yani normalde enjekte edilecek dolgu malzemesi dermokozmetik kremlerin içine konulmuş, dünyada tek patentli bir ürün. 

İkinci lansmanda ise Biopelle'in eğitim uzmanı Jeff Starling bize dermokozmetik ürünleri DNA ve Biopelle'i tanıttı. Ürünlerin detaylı basın bültenlerini burada ve burada okuyabilirsiniz.

Bu ürünler artık yaşlanmaya karşı her faktörü dikkate alan ve benim akıllı dermokozmetik olarak düşündüğüm ürünler. Genelde her cilt yapısına göre üretilip, etkilerini de ona göre gösteriyorlar. 

SelTek Kozmetik tarafından denememiz için  Teoxane ve Biopelle serilerinden birer krem de hediye edildi. Bu kremleri de şu anda kullandığım seri biter bitmez kullanmaya başlayacağım. Teşekkürler.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder