15 Ağustos 2014 Cuma

Eklips kabuki fırça..

Eklips Gratis'de uzun zamandır satılan bir marka, ancak fırçaları yeni sayılabilecek bir zamanda geldi ve galiba Watsons'da da bulunuyor bu fırçalar. Geçen bayram indiriminde bu fırçalardan denemek istediğim tek fırça olan kabuki fırçasını sanırım 4-5 TL. gibi bir fiyata aldım.

Yapı olarak Ecotools fırçalara çok benziyorlar.  Yapı olarak her iki markanın fırçaları da çok yumuşak. 

Bu bazı fırçalarda avantaj olabilirken, bazılarında dezavantaja dönüyor ne yazık ki.

Eclips kabuki'nin yapısı da çok yumuşak ve kılları çok gevşek. Bu nedenle toz ürünler fırçanın içlerine kadar kaçıyor. Silkeleyince de o tozlar her yere yayılıyor. Kolayca eğilip, büküldüğü için de çok ürün alıyor, özellikle mineral ürünlerde tozu dumana katıyor.  Katı pudra uygulamakta bir nebze daha başarılı ancak yine yumuşaklığından dolayı bu sefer de ürünü eşit dağıtmıyor yüzüme, yaymak için biraz uğraş gerektiriyor. Bronzer/aydınlatıcı için zaten çok büyük ancak allık veya terracota uygulamasında kullanılabilir ki onun için bile bana biraz büyük geliyor. 

Neyse ki çok para verdiğim bir ürün değil, yoksa çok üzülürdüm, şimdilik sadece yüzüme allık sürdükten sonra onu biraz dağıtmak için kullanıyorum. İleride bunu bilgisayar klavyesi temizliğine terfi ettireceğim gibi duruyor ama.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder