24 Eylül 2013 Salı

Essence Lashes Go Wilde Mascara..

Yeni Essence ürünleri içerisinde en merak edilenlerden biri de bu tüp içerisindeki mascara oldu. Çok istek alıp, merak edilince fazla bekletmeden yazısını yazmak istedim. Zaten 4 gündür de bunu kullanıyorum artık hakkında kararımı verdim.
Tüpte olması şekil olarak orijinal ama onun dışında değişik bir özelliği yok. Günlük kullanım için uygun, normal bir mascara. Tabi kullanımı kolay, taşıması kolay.

Fırçası değişik, önce alt kirpik için olabilir mi diye de düşündüm ki olabilir. Alt kirpikleri kavraması falan güzel.

Fırçanın görünüşü de bu şekilde, sert plastik fırça değil. Üst kirpikleri de güzel kavrıyor.


Bu da uygulanmış hali, go wilde olacak bir durum yok ama günlük için iyi uzatması fena değil. Kirpikleri doğal gösterip, biraz uzatıyor. Kıvırma özelliği yok. Daha çok alt kirpikteki görünümünü sevdim. Gün içinde topaklanma yapmadı ve dökülmedi. Kalıcılığı iyi. 

Bunu baz mascara olarak kullanıp, üzerine başka mascara ile geçince daha iyi bir görünüm veriyor. Islak bir havası yok, kolay kuruyor o nedenle üzerinden geçilecekse bekletmeden geçmek lazım. Essence mascaralar içinde orta puan verilebilecek bir ürün. Fiyatı 8.5 TL. çok pahalı bir şey değil, mascara yine herkes için değişiklik gösterebilecek bir ürün, birisinin çok beğendiği bir mascarayı diğer kişi hiç beğenmeyebiliyor o nedenle denemek için bu da alınabilir.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder