16 Haziran 2014 Pazartesi

Jane Iredale Makeup Kit..

#romanticvintageparty ile Jane Iredale de bize çok tatlı bir makyaj kiti ve bir de kapatıcı yollamıştı. Kullanmaya başlayalı epey oldu ama ancak sırası geldi. Jane Iradale'in Smooth Affair makyaj bazı ve  Dissapear  kapatıcısından daha önce burada bahsetmiştim, şimdi de bu mini kompakt makyaj kitine bakalım.

Minicik bir set bu dışarıdan görünüşte, içini açmadan sadece kutusuna bakarak ya bir pudra, allık ya da tekli göz farı falan olduğunu düşünmüştüm.

İçinden böyle tatlı bronz-pembe ve üzerinde markanın imzası bulunan kompakt bir kutu çıkıyor.

Makyaj kiti açılmaya başlıyor,açıldıkça bir allık ve bir bronzer karşımıza çıkıyor. 

 Makyaj kiti en üstünde de açılarak içinde  ayna ve iki ruj çıkıyor. Yani setimiz komple bir setmiş aslında, seyahatlerde ve gün içinde at çantaya çık marifetinde.

Renklere yakından bakalım, So Bronze isimli renk çok hafif sarılık barındıran bir bronz tonu, istenirse  far olarak da kullanılabilecek tam mat bir bronzer. İçinde turunculuk içermiyor ama biraz sarı alt tonlu gibi geldi bana. 

Barely Rose isimli pembe renk ise soğuk tonlu ve mavimsi alt tonlu, gerektiğinde far olarak da kullanılabilecek, tam mat bir pembe. 

Rujlara gelince; cotton candy  soğuk tonlu, ışıltılı bir  pembe, pomegrenate ise de sıcak turuncu alt tonlu bir kırmızı. 

Güneş ışığında renkler..

Yine güneş ışığında rujun renkleri.

Bu kitin adı "Cool" , renklerin swatchları da bu şekilde, her ikisi de duofiber fırçalarla alınırsa tozlanma yapıyorlar ama içlerindeki mineral oranı dikkate alındığında bu normalmiş. Yine tapered yani konik uçlu bir fırça ile kullanıldığında doğal uygulamalar yapılıyor ve tozlanma da olmuyor. 


Rujların swatchları, güzel renkler olmasına rağmen bu rujları gün içinde kullanmaya üşeniyorum.

Bu arada Jane Iradale hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka, bu kitin de 12 aylık bir kullanma ömrü varmış. Rujlar için olabilir ama allık ve bronzer sanırım biraz daha uzun süre kullanılabilir. Jane Iradele markasını seçkin eczanelerde bulabilirsiniz.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder