11 Eylül 2013 Çarşamba

Essence ile sonbahar renkleri daha güzel...


Genç kızların favori markası essence, şehrin ruhunu yakalamak isteyenlere muhteşem renklerle yeni ürünlerini sunuyor. essence’in sonbahar-kış koleksiyonunda gözlerde metalik ve ışıltılı vurgular; koyu siyah kirpikler; doğal pembe, uzun süre dayanıklı rujlar; yaz pembesi yanaklar trendleri takip eden genç kızları bekliyor. Moda tutkunları; essence’in yeni ürünlerindeki parıltılı beyaz, pastel pembe, havalı altın rengi ve parlak kum etkili siyah renklerine bayılacak!

Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası essence, yeni sonbahar-kış ürünleri ile sonbaharda tatilden şehre dönen genç kızları karşılıyor. Serideki metalik ışıltılar, koyu siyahlar, yumuşacık pembe tonları sonbaharın trendlerini yakalamak isteyen genç kızların tercihi olacak.

Essence metal glam göz farı          
Büyük şehrin yeni trendi: Metalik ve parıltılı etki ile büyüleyici gözler… Farlar, yüksek kapatıcılık özelliği, yumuşak yapısı ve metalik görünüşü ile derin bakışlar yaratmanızı sağlıyor. Muhteşem kahverenginden sıcak altın pembesine kuzguni siyahtan büyüleyici gümüş beyazına renk seçenekleri ile herkes kalbini ısıtacak bir ton bulacak!
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,50 TL.

ess_MetalGlamES#04_neu.jpg


Essence crystal eyeliner
Işıltılı dakikalar eyeliner sürerken başlıyor. essence crystal eyeliner, uzun süre dayanıklı jel bazlı yapısı ve yüksek pigmentasyonu ile göz makyajına bambaşka bir hava veriyor. Eyeliner’ın ‘twinkly starlight’ ve ‘black star’ tonları bulunuyor.
İpucu: Şaşırtıcı etkiler için eyeliner’ı kirpiklerin üzerine uygulayın. Pratik fırça aplikatörü sayesinde kusursuz uygulama garanti.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,75 TL.

ess_CrystalEyeliner_01.jpg


Essence uzun sure dayanıklı ruj
Essence’in yeni uzun süre dayanıklı rujlarına aşık olacaksınız. Bu muhteşem rujlar saatler boyunca dudakları kurutmadan renklendiriyor. Hafif, kremsi yapısı dudaklarda hoş bir his bırakıyor ve doğal renklerle dudakları daha da çekici bir hale getiriyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,75 TL.

ess_LLLipstick09_offen.jpg




Essence silky touch allık
Şehirli çıtırlar için ipeksi bir cilt, mükemmel stilin tamamlayıcısı oluyor. essence silky touch allık, cildin taze görünümüne pembe gölgeler ekliyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,50 TL.

ess_SilkyTouchBlush60.jpg


Essence colour & go oje
Parıldayan beyaz, gölgeli pastel gül rengi ve havalı altın rengi tırnaklara ayrı bir şıklık katıyor. Bu üç rengin ışıltılı etkisiyle kusursuz tırnaklara sahip olacaksınız! Tırnaklarınıza gösterişli bir hava veren ojeler, hızlı kuruma süresiyle sizi şaşırtacak. Yeni ışıltılı siyah rengi de kum efektini tırnaklara taşıyacak. Tırnaklardaki son trendleri yansıtan ojelerin, ‘english rose’, ‘crazy fancy love’, ‘sparkling water lily’ ve ‘here's my number’ renkleri bulunuyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 2,95 TL.

ess_ColourAndGo165_SandEffekt.jpg

ess_ColourAndGo102.jpg


Essence yeni ürünleri Eylül 2013 itibariyle raflarda!


*Basın Bültenidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder