25 Şubat 2013 Pazartesi

Hafta Sonu Alışverişi...

Bu sefer gerçekten çok gerekli bir alışveriş yaptım. Bu aralar sivilceler ile başım dertte, yanağımın tam ortasında 3 adet sivilce çıktı ve geçmek bilmiyor. Aynı şekilde oğlum da ergenlik sivilcelerinden muzdarip, bu nedenle denemediğim şey kalmadı. En iyi gelen ozonlu ürünler yine ama cildi temiz olsun diye de Migros'dan Acnecinamide ürünlerinden de aldım.


Ürünleri hem oğlum hem ben düzenli kullanıp fikrimi öyle yazacağım. Bir adet temizleme süngeri aldım, bendeki çok eskimişti artık, tabi makyaj pamukları her alışverişin vazgeçilmezi, sürekli bitiyorlar. Takma kirpik maceramı zaten biliyorsunuz ve en son olarak da Gratis'den artık ününü çok duyduğum Arm&Hammer marka diş macunu aldım. Hafta sonu sevgili Derya'nın yanında karşılaştığım çook tatlı bir diş doktoru bu macunu tavsiye etti, dişleri çok güzel beyazlatıyormuş ben de hemen denemek için aldım. Bu macunu daha önce de bir kaç blogda okumuştum zaten. 
Asıl hafta sonu beni Instagram ve Twitter'dan takip edenlerin bildiği başka bir alışveriş yaptım ama onları anlatmayı da yarına bırakacağım artık.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. O macunu bende bu sıralar çok duyuyorum denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Süngeri gratistenmi aldınız?

    YanıtlaSil
  3. @elidaa.. Evet diş doktorumuz da çok övdü zaten ..

    YanıtlaSil
  4. @selen.. Hayır migrosdan aldım ama hem gratis hem watsonsda var..

    YanıtlaSil