28 Şubat 2013 Perşembe

Günün Ojesi Essence Mellow Yellow üzeri China Glaze Bling it on...


Günaydın. DBMSKozmetik'den aldım son oje de yine China Glaze bu sefer Bitz&Pieces koleksiyonundan rengine ve dokusuna bloglarda hayran olduğum Bling it on isimli lacivert parçacıklı ve jel kıvamlı ojesi. Ojeyi öncelikle böyle açık bir rengin üzerinde merak ediyordum ve hemen Essence'den niye aldığımı bilmediğim (herhalde kendime engel olamamışımdır) eski koleksiyondan Mellow Yellow üzerine denedim. Hem de zaten tek başına sürmeyeceğim bir oje olan bu hafif sarımsı-bejimsi ojeyi de sürüp aradan çıkartmış oldum. Ama bloglarda, özellikle neon renkler üzerinde de çok beğendiğim için yarın da öyle sürüp deneyeceğim.
 Mellow Yellow+Bling it on..

 Bling it on serinin diğer ojeleri gibi jel kıvamlı, şeffaf oje içinde mavi simler ve altıgen parçacıklardan oluşuyor. Dediğim gibi bu koleksiyondan en çok bunu sevmiştim zaten. Ojenin tabanı jel kıvamlı olduğu için eğer tırnaklarınızda çok parçacık olsun istiyorsanız fırçayı sürerek değil de bastırarak uygulama yapın ve jelin fazlasını mutlaka şişeye geri akıtın. Ben 1-2 tırnağa fazla jel alarak uygulama yaptım ama korktuğum gibi çok kalın bir yapısı yok ve bir jel tabanlı ojeye göre tahminimden kısa sürede kurudu.
Yakından görelim... 
Yüzükler bugün nedense bulanık çıkmış, sonradan fark ettim kusura bakmayın artık.

Bu arada Tanaçan Kozmetik China Glaze'in 2 yeni koleksiyonunu daha getirmiş ki Holo isimli olanda feci gözüm var. Ben asıl Textures koleksiyonunu bekliyorum bakalım ne zaman gelecek. Bu koleksiyon Zoya'nın Pixi Dust koleksiyonu ile yapı olarak benzerlik gösteriyor sanıyorum. Neyse gelince göreceğiz bakalım.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. çok güzel olmuş bence ayrıca essence ninde rengi çok hoş duruyor

    YanıtlaSil
  2. essence nin bu rengini bende severek kullanyorum.renk böyle de güzel ve değişik durmuş.

    YanıtlaSil
  3. @begumsalurvan..teşekkürler.. essence güzel ama tek başına kullanacağım bir renk değil.

    @cfusun.. üzerine sim falan koyunca daha güzel oluyor bence..

    @naslı.. teşekkürler canım.. :-))

    YanıtlaSil