20 Haziran 2013 Perşembe

Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe..

Maybelline Color Tattoo krem farlar drugstore ürünleri içinde herkes tarafından ayrı bir yere sahip ürünlerden biri. Ben de çok merak edip, denemek için öncelikle Permanent Tauppe isimli mantar rengini almıştım. Hem makyajımda kullandığım renklere çok yakın bir renk hem de o zamanlar çok fazla renk yoktu TR'de. 
Farımız küçük cam bir kavanoz içinde geliyor..

Pek çok blogger ve makyaj uzmanı bu tür ürünlerin en iyi parmak yardımı ile uygulandığını söyler ama benim gibi tırnakları uzun kişileri hiç düşünmezler. Çünkü ben ne zaman bir ürünü parmağımla almaya kalksam mutlaka tırnaklarıma bulaştırırım. Önce hani şu çay karıştırmak için olan minik çubuklarla alıyordum ürünü ama sonra o da pratik gelmemeye başladığı için Eco Tools AirBrush Concealer fırçası ile uygulama yapmaya başladım. İşte o zaman far gerçekten uygulanabilir, pratik ve sevilebilir bir hale geldi.


Permanent Taupe mantar rengi olmasına rağmen oldukça koyu ve yoğun pigmentli bir renk, elin daha doğrusu fırçanın ayarını iyi yapmak lazım. Baz olarak kullanamadığım ama crease bölgesine sık sık detayda uyguladığım bir far.  Bir de crease bölgesi benim gibi  yağlı olanlar mutlaka çok iyi bir göz makyaj bazı ile kullanmaları gerekiyor yoksa gün içinde silinme yaşayabiliyorsunuz.

Şimdi uygulamanın kolay yolunu da bulunca geçen Gratis indiriminden On and On Bronze isimli rengini de aldım, onu da başka bir yazıda tanıtacağım.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder