17 Eylül 2012 Pazartesi

CLEAN CLEAR ADVANTAGE SERİSİ


CLEANandCLEAR ADVANTAGE SERİSİ ÜRÜNLER SİVİLCELER ÜZERİNDE NEDEN ETKİLİDİR?

CLEANandCLEAR ADVANTAGE SERİSİ Ürünlerinin patentli  formülündeki   doğal içerik karışımı sivilceyle savaşır. Ölü hücreleri soyucu etkisiyle, gözenekte biriken ölü hücreleri soyarak ciltteki fazla sebumun ( yağ salgısının) atılmasını sağlayan ve gözeneğin tıkanmasını önlemeye yardımcı olan salisilik asit içerir. 


CLEANandCLEAR ADVANTAGE SİVİLCE ÖNLEYİCİ GÜNLÜK  YÜZ TEMİZLEME JELİ 150 ML 

Gelişmiş teknolojisi sayesinde gözeneklerde biriken ve sivilceye neden olan  yağ ve kiri derinlemesine temizler, böylece sivilce problemini kökten çözer . Her gün düzenli olarak kullanıldığı takdirde sivilcelerin gözle görülür şekilde azalmasına, ciltteki kızarıklıkların önlenmesine yardımcı olur ve  ciltteki yağlanmayı dengeler .
Ambalaj 150 ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 14,90TL

CİLDİNİZDE BELİREN SİVİLCE S.O.S VERİYORSA! Son Anda Aksiliğe Yenilmeyin…CLEANand CLEAR Advantage S.O.S SİVİLCE jeli ile hızlı çözümYüzünüzde son anda çıkan bir sivilcenin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Clean Clear ADVANTAGE S.O.S Sivilce Önleyici Jel içerdiği özel maddeler sayesinde  sivilcelere karşı hızlı etkilidir. Sivilce üzerine uygulandıktan sonra sadece 4 saat içinde sivilcenin görüntüsündeki rahatsız edici  kızarıklığı  azaltmaya başladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Cildi kurutmaz ve tahrişe yol açmadan hızla cildin yağ düzeyinin dengelenmesine yardımcı olur.

Ambalaj 15 ml. Tavsiye edilen tüketici fiyatı 14,90TL.





2 yorum: