20 Haziran 2014 Cuma

GÜNSELİ TÜRKAY, TÜRKİYE’NİN İLK RESORT DEFİLESİNDE MODA VE SANATI BULUŞTURDU..


Tasarımlarıyla Türkiye’de ve yurtdışında büyük beğeni toplayan Günseli Türkay'ın 2015 sezonu için hazırladığı ilk Resort Koleksiyonu, 18 Haziran akşamı Galerist’de Jatomi Fitness & Spa sponsorluğunda özel fashion performansı ile tanıtıldı. FOC Edits müzik kolektifin tanınmış ismi DJ Kaan Düzarat'ın müzik mixleri eşliğinde gece eğlenceli bir parti ile sonlandı.






Günseli Türkay 2015 Resort Koleksiyonu için Chicago’da yaşayan İngiltere doğumlu müzisyen, sanatçı ve fotoğrafçı Reuben Wu ile ortak bir çalışma gerçekleştirdi. Ladytron müzik grubunun da müzisyenlerinden biri olan Reuben Wu‘ nun Şili Atacama Çölü‘nde çektiği surreal doğa fotoğrafları digital olarak Günseli Türkay‘ın koleksiyon kumaşlarında yer aldı. Algı, sevgi ve zihin seviyesinin yükseldiği bir insanlığı hayal eden iki  sanatçı, bu çalışmayla hayal ettikleri  surreal dünyayı tekrar tasarladı.  





18 Haziran’da gerçekleştirilen defilede, Günseli Türkay sweatshirt, etek, çanta, şort, yüksek bel pantolon gibi kült ve maskülen formlar ile koton, ipek ve yüksek teknoloji yeni kumaşlarla birleştirdiği tasarımlarından örnekler sergiledi.  Şık mekan tasarımıyla beğeni toplayan ve Fashion TV Moda Ödülleri'nde En Başarılı Fitness Kulübü Ödülü'nü kazanan Jatomi Fitness & Spa sponsorluğunda gerçekleşen defileye, moda ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Create Studio Yaratıcı Proje Ofisin Kurucusu Gülriz Eğilmez'in prodüksiyonunda gerçekleşen defilenin koreografisini Uğurhan Akdeniz hazırlarken, Ice Managment’ın modelleri Mac Cosmetics uzmanları tarafından geceye hazırlandı.  Gecenin içecek sponsorluğunu ise Redbull üstlendi.

Günseli Türkay Hakkında
Kavramsal süreci tasarımlarının merkezinde tutan moda tasarımcısı Günseli Türkay 2009 senesinde kurduğu markasında her sezon farklı bir sanatçı ile işbirliği yapıyor.Her sezon fotoğraf, abstract resim ve mimari gibi farklı disiplinlerden farklı sanatçılar tarafından oluşturulan desenlerin digital olarak kumaşa aktarılmasıyla oluşturulan koleksiyon; sportif , lüks ve kült basic formlarla birleşiyor. Koleksiyonlarında şehirli, yaratıcı, sportif ve hayal gücü yüksek kadınları hedef alıyor Günseli Türkay.

Türkiye ve yurtdışındaki farklı markalara da markalaşma ve tasarım konusunda danışmanlık yapan Günseli Türkay’ın  markası İstanbul’un yani sıra Honk Kong, Taiwan, Thailand, Abu Dhabi, Shangai, Beijing ve Londra’da satılıyor.


JATOMI Hakkında
İngiliz yatırımcı Michael Balfour ve oğlu James Balfour tarafından kurulan JATOMI’nin şu an dünyada 60’den fazla kulübü bulunuyor. İstanbul’da ise Maçka Residence, City’s, Bellevue, Astoria, Marmarapark, Marmaraforum, Forum İstanbul, Demirören, Bahçepark, Akasya Acıbadem, Torium, Trump Towers ve da iki şubesi olmak üzere toplamda 13 şubesi bulunuyor. “Wellness, Fitness & SPA ve Fitness“ olarak şubelerini üç farklı segmente ayıran JATOMI, ayrıcalıklı hizmet bekleyen kişilere dünya standartlarında hizmet sunmayı amaçlıyor.

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder