21 Eylül 2012 Cuma

Yeni makyaj fırçalarım..

Herkes FlorMar'ın yeni makyaj fırçaları çıkardığını biliyordur heralde. Bu fırçalatdan iki tanesini geçen hafta sonu aldım ve bir haftadır da deniyorum. Umduğumdan daha iyi çıktılar diyebilirim.

Bu yeni çıkan fondöten fırçası, tüyleri yumuşacık ve uygulama yapması çok kolay. Normalde fırça ile fondöten uygulamayı hiç sevmem, sünger aplikatörlerle daha kolay oluyor ama bu fırçanın uygulamasını beğendim. Sürerken şimdiye kadar tüy dökülmesi de yapmadı. Henüz yıkamadım, o nedenle o bakımdan nasıl olacak bilmiyorum ama genelde bütün fırçalarımı MAC fırça temizleme solüsyonu ile temizlediğim için bir sorun olacağını sanmam.. 


İşte bu da asıl hayran olduğum, gerçekten çok başarılı bir Smokey Eyes Shadow Applicator  yani buğulu, gölgeli göz makyajı yapmak için far fırçası. Ucu koni gibi ve kılları oldukça sık ama sert bir fırça değil, farı güzelce alıp, göz kapağına dağıtmak veya gölgelendirme yaparak sürmek için ideal yapıda bence. Aldığım günden beri kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım, Nars'ın da çok başarılı bulduğum blender fırçasının çok çok ucuz bir muadili oldu. Artık seyahatlerde falan yanımdan ayırmam bunu, çok uygun fiyatlı olduğu için bir şey olursa da için acımaz .

FlorMar'ın şu anda sitesinden gördüğüm kadarı ile oldukça geniş ve uygun fiyatlı bir fırça koleksiyonu var artık. Bunlardan bazıları da gerçekten işe yarayan fırçalar, pahalı markaların fırçaları yerine çok rahat kullanılabiliyorlar. Yanlız set olarak değil de tek tek almak daha uygun olacak sanırım bu fırçaları çünkü setin içinde hiç kullanmayacağım fırçalar da var. Ayrıca iki fırça da kilitli çantalarda geliyor ki çantada veya seyahatte taşımak için ideal olmuş.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Aaa ban ben bunları bilmiyordum. Yorumlarına bakılırsa, denemek lazım. hemen internet sayfasına ışınlanıyorum :)

    http://makyajlihaller.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @makyajlıhaller.. evet dene bak özellikle blender fırçasından memnun kalırsın bence..

    YanıtlaSil
  3. Fondöten fırçasını çok merak ediyorum ben de, peki hiç ürünü emme suratta iz bırakma gibi sorunlar var mı canım?

    Ayrıca iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Hiç haberim yoktu yeni fırçalar çıkardığından.Hemen bakıcam.

    YanıtlaSil
  5. @7-24makyaj..iz birakmasi bekledigimden daha az hizlinuygulama yapilabiliyor urun emme sorunu da cok yok gibi rahatsiz etmedi beni..
    @begummy.. Ben de gecen hafta magazayi denetlerken gordum :)))))

    YanıtlaSil
  6. Bu fırçaları ben de çok merak ediyorum. Daha önce Flormar'ın pudra fırçasını kullanmıştım ama kılları sertti acıtmıştı yüzümü. Bu yüzden bir önyargım var bu fırçalara karşı. Beğeneni çok. O yüzden alıp denemek farz oldu =)

    YanıtlaSil
  7. @koyukirmizi..ayy evet pudra fircasini bugun yine denedim de gercekten sert ama ozellikle golgelendirme fircasindan memnun kalirsin bence..

    YanıtlaSil
  8. şekerim senin tavsiyen üzerine Flormar'dan biraz alışveriş yaptım ve fırçalar gerçekten güzelmiş tavsiyen için teşekkürler:))

    http://ozlemtuana.blogspot.com/2012/09/flormar-alisverisi.html

    YanıtlaSil
  9. @ozlemtuana.. Rica ederim canim hemen bakicam simdi yaziya..

    YanıtlaSil
  10. audreycim senin olumlu yorumlarını görüp imrenmiştim bu fırçalara başka bloglardan da olumlu şeyler duyunca dayanmayıp aldım ikisini. ikisini de çok çok sevdim :) günlük kullanıma uygunlar bence fiyat performans yüzdesi bir hayli yüksek :) hele göz fırçasına bayıldım elimde çok fırça olmadığından göz makyajı konusunda sıkıntı yaşıyordum ama bu fırça çok işime yaradı :) mac inglot sigma vs. türevlerini kullanmadığımdan bilmiyorum durum ne ama benim gibi arada sırada makyaj yapacaklar için ideal olabilir :) bu tanıştırma için tekrar tekrar teşekküüürrler :)

    YanıtlaSil
  11. @serinus.. canikom çok sevindim beğendiğine, güle güle kullan günlük kullanım için gerçekten çok uygunlar daha iyi bir şeyler istiyorsan sephoraya bak oranın da çok zengin bir fırça çeşidi var.. bugün birkaç fırça tanıtacağım oradan..

    YanıtlaSil
  12. heyecanla bekliyorum canımm :) işe girmek istiyorum artık :) ojelerden sonra dünyadaki bütün fırçaları almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  13. @serinus.. yolladım canım yazıyı.. ahh o fırça alma hastalığı bende de var napıcam bilmem.. evde koyacak yer kalmayacak yakında..:-)) işallah biran önce işe de girersin istediğin gibi..

    YanıtlaSil