11 Eylül 2012 Salı

Yeni bir Bitenler Yazısı..

Günaydın. Dün akşam yazlıktan geç geldiğim için bugün malesef yeni oje süremedim. Bu nedenle bugün ilk olarak uzun zamandır yazmayı planladığım bir bitirdiklerim yazısı yazmaya karar verdim. Bu yazı hehralde son iki ayı kapsamakta. Yazlıkta da bir sürü ürün kullandım, bitirdim, İstanbul'da da. Şimdi başlayalım.


                            Bu FlorMar pudra bana geçen yılbaşında hediye olarak yollanmıştı bir yarışmadan. O kadar memnun kaldım ki sürekli kullanıp bitirdim.En son kalanı da sıyırıp, bir kavanoza koymuştum ama o da bitti bu arada. Yeniden almayı düşünüyorum. Hem güzel kapatıyor yani sadece fondöten olarak da kullanılabilir, fondötenin üzerine kapatıcılığı arttırmak için de sürülebilir.


 Elizabeth Arden Time Complex Capsules. Daha önce bahsetmiştim. Sevgili çilekden almıştım. Bir daha alamam.

 Avon duş jelleri hem güzel kokuyorlar, hem çok fazlalar hem de fiyatları uygun. Bunu yakın zamanda oğlumla beraber bitirdik. Kokusu güzel olmakla beraber favorilerimden değil. Bir daha bu kokuyu almam.


 İşte en sevgili ürünüm. Bu gülsuyunu makyajımı temizledikten sonra tonik olarak kullanıyorum. Ama bu ara bu markaya ara verip daha önce yazdığım gibi Rosense markasına geçtim. Memnun kalırsam ondan devam edeceğim. Kalmazsam yine buna döneceğim.

 Diadermine Çift Fazlı Göz Makyajı temizleyicisi. Aslında çok memnunum, bu kullandığım 3. kutu. Ama bu aralar göz makyajını temizlerken biraz uğraştığımı farkettim. Önemli değil, çok yağ bazlı ürünler kullanmak istemediğim için bu uğraşıya katlanırım. Ama hop diye bir sürüşte bütün makyajı çıkaran bir ürün değil. Alırken bunu bilmek lazım.

 Avon'nun hafif ışıltılı vücut losyonu. Yazlıkda sabah-akşam sürerek bitirdim. Işıltısı çok yok, o nedenle rahatça gündüz dışarı çıkarken de kullanılabilir. Kokusundan çok hoşlanmadığım için almayacağım bir daha.

 DİA'nın parfümlü asetonu, bitmedi ama yazlıkta bıraktım. Fiyatına göre performansı oldukça iyiydi. Yine alacağım.


 En çok kullandığım deodorant markası FA. Çok seviyorum ve her kokusunu da deniyorum. Yenisi var evde. Ortadaki selülit yağı Vanilya Club'dan gelmişti sanırım. Yazlıkta bol bol kullandım, bitti. Faydası cildimi nemlendirmek oldu. Vazgeçemediğim bebe yağı, bundan kutularca bitiriyorum. Şimdi yenisini alacağım. Banyo sonrası vücuda sürünce hem nemleniyor vücut hem de kuruması önleniyor.

La Roche Posay Anti-Helios Güneş 50 SPF korumalı renkli nemlendirici, çok memnunum, tepe tepe kullandım. Çok bereketli bir ürün. Çok azı bütün yüze yetiyor. Çok kapatıcı değil ama üzerine şeffaf bir pudrayla yazın harika oluyor. Yeniden alırım.
Nıvea'nın 30 SPF vücut kremi. Güneşe çıkarken sürekli kullandım, hiç bir kızarma, soyulma yaşamadım çok memnunum. Seneye yine alacağım.
Rare Blossom Tanning Oil, bu da kutulardan gelmişti. Tek başına süremediğim için sürekli olarak Nıvea'yı südrükten sonra az az sürdüm. O nedenle de bir damlacık şey bitmek bilmedi bütün yaz. SPF'siz ürün kullanmadığım için almayı düşünmüyorum.

İşte yaz döneminde biten ürünlerim bunlar. Birkaç vücut peelingi falan da bitirdim ama onları daha önceden anlattığım için buraya koymadım artık. Şu anda kendimi zorlayarak hep aynı ürünleri kullanıyorum ve bayrama kadar epey ürün bitirmeye kararlıyım.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. @özge.. evet aynennn..:-))

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun :) insan rahatlıyor gerçekten..

    YanıtlaSil
  3. @cecilia.. sağol.. tabi ya bitsin de yenileri alalım dimi..

    YanıtlaSil
  4. tebrikler, yenilere yer açılmış :)

    YanıtlaSil
  5. Yenilere bereket:)

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. @onorr.. teşekkürler.. ittir kaktır bitiriyorum işte..:-))
    @boyaynasıyansımacısı..evet aynen..:-))

    YanıtlaSil
  7. la roche renkli nemlendiriciyi baya merak ediyordum.önümüzdeki yaz için notumu aldım:))

    cosmo-trend.net

    YanıtlaSil
  8. @cosmotrend.. evet çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil