5 Eylül 2012 Çarşamba

Vanilya Club Eylül kutusu geldi..

Evet Vanilya Club Eylül kutusu geldi, üstelik içindeki bütün ürünler de tam boy makyaj malzemesi.... ama yine de ben bu kutudan çok memnun kalmadım, çünkü içinde kullanabileceğim bir tek lipgloss var o kadar. Resimleri görüp, yorumları da resimlerle beraber yapalım daha iyi olacak..

 Görüldüğü gibi kutu bu ay Hello Kitty ürünleri ile dolu, şahsen markanın çok da fanı değilim ama denerim..

 Bir far seti, bir lipgloss, bir dipliner, bir magic ruj ve yara bandı(!!!!)


 Farlar.. renkler çok hoş, şeker gibi ama hiç tarzım değil, ancak çok değişik bir makyaj yapmak isteyeceğim de bir gıdım kullanacağım olmaz gereksiz yere bekler evde. Arkadaşımın kızına gidecek.


 Lipgloss'un renginden ve kokusundan hoşlandım, bunu kullanacağım.



 Liner kullanmıyorum onun yerine kalem tercih ediyorum, bu da aynı şekilde arkadaşımın kızına gidiyor. Bu arada denediğim kadarı ile liner smudge proof ki iyi bir özellik.


 hahah.. bu rujlar eskiden de vardı, tabi Hello Kitty daha kalitelisini yapmış, denediğim kadarıyla da benim dudağımda güzel bir renk aldı, ama o kadar çok rujum var ki bunu da belki kullanırım günün birinde diye elimde tutmak istemiyorum. Bu da hediye gidiyor.

Bantlar çok şirin ama 9-10 yaş grubuna hitap ediyor. Oğlum görse dalga geçer benimle anne neler almışsın diye.. Ben de dolaba sakladım, verecek birini bulursam vereceğim, yoksa ayakkabı vurmalarına karşı tedbir olarak kullanırım.

Bu ayki kutu bereketli görünmesine rağmen bana pek yaramadı anlayacağınız. Ama Hello Kitty ile yapılan işbirliği ve ürünlerin tamamının tam boy olması güzel, bana yaramasa da çevreme yaradı. Umarım bir dahaki ay da tam boy makyaj ürünleri gelmeye devam eder.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Paketleri gorunce ben de cok iyi dedim ama icindekiler acinca haklisin. biraz daha genis bir yelpazeye hitap etmesi gerekiyor bu kutularin. ama ne koyarlarsa koysunlar bizi memnun etmek de zor :))

    YanıtlaSil
  2. Kullanmadıkların bize gelseydi keşke, çok tatlılar :) Şaka bir yana arkadaşının kızı güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
  3. @moda masalları.. hahah haklısın bizi memnun etmek kolay değil ama yaş aralıklarımızı da biliyorlar yani dediğin gibi biraz çeşitleme yapabilirlerdi..

    @berry&Cherry.. teşekkürler.. tatlılıklarına diyecek yok o konuda hemfikiriz.. :-))

    YanıtlaSil
  4. @muucrafts.. :-))) evet.. çok cici ürünler..

    YanıtlaSil
  5. Senin farların rengi epey iddialı ama nar çiçeği dışındakileri ben rahatlıkla kullanabilirmişim :P

    YanıtlaSil
  6. @Flame.. ben de kullanırım kullanmasına da çok nadir kırk yılda bir kullanıcam diye elimde tutarsam ziyan olur..

    YanıtlaSil