17 Eylül 2012 Pazartesi

Pastel vs. Golden Lady.. Bir karşılaştırma..

Şimdi Golden Lady çukulata kokulu ojeyi sürüp de kokusunundan pek memnun kalmayınca bir de Pastelinkini sürüp yeniden deniyeyim dedim. Hemen cumartesi akşamı sürdüm ve ojeler pazar öğleden sonraya kadar kaldı tırnağımda. Açıkçası Pastel'in de çukulata kokulusu o kadar kokmuyormuş. İlk sürdüğümde sanki daha fazla hatırlıyorum kokusunu ama 2. el yıkamadan sonra koku falan kalmadı. 


İkisinin de rengi şahane, sürümleri çok kolay, kapatıcılıkları gayet iyi. 2 katta veriyorlar istenilen rengi ve kolayca kuruyorlar. Yanlız bu kuruma meselesinden ne anladığımı daha önce belirtmiştim, hep ona göre yorum yapıyorum. Renkleri tabiki çok farklı, ama koku konusunda yorum yapmak gerekirse Pastel'inki biraz daha kuvvetli gibi geldi bana. Kalıcılık konusunda iki oje de çok başarılı değil. Pastel'in en başarılı kokusu Hindistan Cevizli olanı, onu rahatça tavsiye edebilirim. Golden Lady'nin henüz iki ojesini sürdüğüm için çok birşey diyemiyorum. Elimdekilerin hepsini denedikten sonra daha sağlıklı yorum yapabileceğim.
Bu arada Pastel'in fiyatı 2.45 TL. ve 5ml. Golden Lady ise 2 TL. ve kaç ml. okuyamadım ama 5'den fazla olduğu kesin.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. golden lady nin türlü türlü kampanyaları oldu,serileri geldi geçti, ben hala alıp deneyeceğim hay aklıma ;) ikisinin de görüntüsü süper,kokuları için alınır sırf :D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @tanuraysha.. Golden lady bulmak zaten bir problem evet ama pastel kolay cok koku beklemeden alirsan gayet memnun kalirsin..

    YanıtlaSil
  3. Ben golden lady nin rengini pek begendim!

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @boyaynasıyansımacısı.. tam kışlık bir renk bence de güzel..

    YanıtlaSil