6 Eylül 2012 Perşembe

Günün Ojesi.. Snow White Bashful..

Günaydın.. Hafta sonu geldi, bu haftayı pek de iyi geçirmedik ama umarım hafta sonu ve onu izleyen hafta daha iyi olur. Ben de bu hafta sonu som bir kaçamak yapıp yazlığa gidiyorum, artık son biliyorsunuz okullar öbür hafta açılıyor. Oğlumu alıp geleceğim ve bu sene de yaz ve deniz faslı bitmiş olacak. Ne çabuk geçti değilmi, daha 1 hafta önce sıcaklardan şikayet ediyorduk. Artık sonbahar moduna girmek zamanıdır. 
Bugün yine Snow White koleksiyonundan bir oje sürdüm. Bashful yani Utangaç. Adı gibi içinde minik altın ışıltılar olan ama onları sanki utanmış gibi saklayan bir oje..

 Şişenin resminde renk tamamen farklı çıktı, ışık vuruşuyla ilgili birşey heralde.
 İşte burada minik ışıltılar gözüküyor. Ojenin sürümü kolay, tek katta kapattı, ben iki kat sürdüm ama pişman da oldum, tek kat yetermiş. Normal bir sürede de kurudu.

Bu mavili kurukafa ve pembe bileklik de dünkü pazar ganimetlerim.

Evet hafta sonu ve pazartesi günü yine neon ojeler serisi ile burada olacağım. 3 yeni neon ojem var süremedim, yazlığa gitmeyi bekliyordum çünkü. Daha sonra da Snow White'ın kalan 2 ojesi ve arkasından da Golden Lady'nin kokulu ojeleri ile devam edeceğim. Tabi arada bir sürü başka yazı da olacak..
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Snow white'ın küçük oje serisin de en sevdiğim oje bu. İçerisindeki o ışıltıltılar gerçekten çok güzel. Çok yakışmışi sana da canım :)

    YanıtlaSil
  2. renk süpperrr,bayılıyorum böyle tonlara :)
    http://bizimkiz.blogspot.com/2012/09/atklar-degerlendiriyor-musunuz.html

    YanıtlaSil
  3. @serinus tesekkurler :))
    @tanuraysha.. Koyu renkler benim de favorim..

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok güzelmiş ^^

    YanıtlaSil
  5. ben bu ojeye bayılıyorum sanad çok yakışmış

    YanıtlaSil
  6. @j.d. :)))
    @melonun ojeleri.. Tesekkurler bu renk grumpy den sonraki favorim

    YanıtlaSil