23 Eylül 2012 Pazar

Günün Ojesi.. FlorMar 431 Numara..


Günaydın.. Bugünün ojesi FlorMar'ın ojelerimin arasında dün bulduğum ve bana aa ben bunu nasıl unutmuşum dedirten bir oje, 431 numara.. Bu bir serimi yoksa aralarda böyle renkler mi varmış bilemedim, araştırmam gerek bu konuyu. Üzerinde herhangi bir seri adı falan yazmıyor, sanki böyle bir de kırmızı ve sarı renkleri vardı gibi aklımda kalmış, hafta sonuna kadar mutlaka bakarım ama.
Oje şahane, ışıltılı, parlak bir mavi-turkuaz-camgöbeği, gerçi cam göbeği ve turkuaz aynı gibi kullanılır ama pek değil.  İçinde minicik mavi parıltılar var, ancak tırnakta görmek için tabi güneş altında olmak gerekiyor. Onun dışında sürümü süper kolay ve iki katta kapattı, en ufak bir iz bile yapmadı, çabucak da kurudu.

Işıltılar pek de belli olmamış burada malesef..

Bu maviyi çok beğendim gerçekten de.. Eğer FlorMar'ın bu tarz başka renkleri varsa da hemen keşfetmek lazım.


Bugünün yüzükleri ve yukarıdaki resimde de armparty de görülüyor. Ojenin içindeki minik ışıltılar da en çok bu resimde belli..

Yarın bütün gün eğitimde olacağım için malesef bloga yazı giremeyeceğim. Bugün arayı kapatmak için yazmayı planladığım başka yazılar var ama..
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Aaaa bu oje efnase resmen :) ben de çok seviyorum kendisini geçen yıl ilk gördüğümde gözlerime inanamamıştım :) sana da çok yakışmış canım güle güle kullan :) kışın bol bol sürülebilir. Bu arada mat halide bir hayli güzel oluyor bu ojenin :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ojeyi ben de çok seviyorum. Flormar'ın güzel ojelerinden biri. Sizi de çok yakışmış :)
    Bir de metal alerjim var benim, bu yüzükler ve takılara içim gidiyor :(

    YanıtlaSil
  3. @serinus.. hıımm üzerine mat topcoat sürüp deneyim bi de o zaman akşama..

    @Irmak..yaaa çok üzüldüm, ama deri versiyonlarını kullanabilirsin sanırım bilekliklerin falan.. onlar da çok hoş oluyor..ayrıca teşekkür ederim..:-))

    YanıtlaSil
  4. Flormar in ojelerine bayiliyorum, bu renk cok hos !

    xoxo Pakize

    http://madamekeke.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. @Pakize Kapan.. Ben de buna bayıldım çıkarasın yok hiç şu anda..:-))

    YanıtlaSil