15 Mart 2013 Cuma

Yves Rocher Sebo Specific Kremler..

Bu kremleri alalı o kadar çok oldu ki, çekip hazırladığım resimlerden bile anlaşılıyor. Tam olarak kasım ayında almıştım ve gece kremi ile birlikte tam düzenli kullanıp 10 gün önce bitirdim. Bloglarda okuyorum, kimi memnun kalmış kiminin cildini çok yağlandırmış ama ben çok memnun kaldım. Gece kullandığımda sabah mat ve düzenli bir cilde uyandım, gündüz kullandığım da hakikaten cilt tonumu dengeleyip, makyaj için cildimi matlaştırıp hazırladı.


Bu krem aslında gece veya gündüz olarak belirtilmemiş Kutunun üzerinde gündüz veya gece kullanılabileceği belirtiliyor. Ama serinin öbür matlaştırıcı kremi Ultra Mat Anti Shine nemlendirici özellikle gündüz kullanılsın diye belirtildiği için, bu kremi gece kullanmayı tercih ettim. Zaten geceden sabaha kadar cildi gerçekten eşitlediğini hissettim. Çok memnun kaldığım için Kadınlar günü indiriminden de ilk işim bu kremi yeniden almak oldu. 
Bu ürün şunları vaad ediyor..
"Matlaştırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Krem
Yağlı ciltte açık gözenekler ve parlamaya son!
Ultra hafif ve yağsız dokusu ile ciltte mat bir görünüm ve kadifemsi bir dokunuş sağlar. Gece boyunca gözenekleri daraltarak pürüzsüz ve kusursuz mat bir ten sağlar.
Her gece düzenli olarak temiz cilde uygulamanız önerilir.

...Ve dahası: Formülündeki Kaside Kökü hücreleri Flavoid adlı moleküller içerir. Bu moleküller cildin yağ dengesini kontrol altına alır, yağ fazlasını emerek parlamayı engeller.
Dermatolojik olarak test edilmiştir."

Gözenkeleri oldukça kontrol altına alıp, ciltte sabah sabah oluşan parıltıya da engel olduğunu söyleyebilirim.


Gündüz kremi olarak kullanılan aslında daha yoğun gibi görülmekle birlikte, cildin üzerinde çok güzel emilim sağlıyor ve cildi gerçekten matlaştırıp makyaja hazırlıyor. Çok düzgün, lekesiz bir cildiniz varsa bu kremden sonra baz bile kullanmasanız olabilir bence. Tabi kremler herkesin cilt tipine göre de farklılık gösteriyor ama testerları Yves Rocher mağazalarında var, deneyip öyle karar verebilirsiniz. 

Ürünün vaad ettikleri de şöyle..

"Ultra Mat Parlamaya Karşı Nemlendirici Krem

Yağlı ciltte gün boyu süren matlık!
Kaside Kökü içeren formülü sayesinde cilde gün boyu süren bir matlık kazandırır. Yağlı cildin günlü nem ihtiyacını giderirken, en sıcak günlerde bile parlamayı önler. 
Her gün düzenli olarak uygulanması önerilir.

...Ve dahası: Formülündeki Kaside Kökü hücreleri Flavoid adlı moleküller içerir. Bu moleküller cildin yağ dengesini kontrol altına alır, yağ fazlasını emerek parlamayı engeller.
Dermatolojik olarak test edilmiştir."


Sevgiler.

10 yorum:

  1. sayfamı takip eder misiniz ?

    http://uydurukgunluk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @uzunlafınkısası.. kullanıcı adınız uzun lafın kısasımı??

    YanıtlaSil
  3. Aaa bende bunu denemek istiyordum :)) Bu yazın iyi oldu .Birde bunun toniği vardı ama şimdi aklımda gülsuyunu kullanmak var . Kremleri almayı düşünüyorum gerçek fiyatını biliyor musun ? :))

    YanıtlaSil
  4. Bne bu seriyi aldım ve hiç memnun kalmadım yağlanma karşıtı olmasına rağmen benim karma cildimi yağlandırdı ve parlatti. aynı zaman hassas olan cildimde de daha çok kızarıklık oluştu. Dikkatli kullan derim ben. Hatta aldığım mağazaya gidip değiştirdim.

    YanıtlaSil
  5. @mervebeldem..toniği kullanmadım ben de gülsuyu kullanıyorum tonik olarak %30 indirimli 32 tl falandı zaten sürekli herhangi bir indirime giriyor 45 tl gibimi oluyor herhalde.. Onun yerine geçen yazdığım başka bir tonik cardı yves rocherin ona da bakabilirsin

    YanıtlaSil
  6. @senabilen.. Aa çok ilginç benim yağlı-karma ya çok memnun kaldım böyle var memnun kalmayanlar iyi yapmışsın değiştirmekle o zaman

    YanıtlaSil
  7. Olay'in nemlendirici jeli bitince alip denemek istiyorum bunu gercekten. Bu arada sizi mimledim eger yaparsaniz cok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  8. @aslihan.. İstersen önce yves rocher dn tester alıp kullan faydası olup olmayacağı anlaşılır tuhaf bir ürün bu memnun olan da çok olmayan da.. Mime de en kısa sürede bakacğım..

    YanıtlaSil
  9. Ultra Mat olanı kullanıp çok memnun kalmıştım.

    YanıtlaSil
  10. @sevdas.. Memnun kalanlardan olmana sevindin .. Benim de sürekli kullanabileceğim bir seri oldu bu..

    YanıtlaSil