9 Mart 2013 Cumartesi

Hafta Sonu Ojesi Gabrini M05..

Tünaydın, herkese iyi hafta sonları. Bu hafta İstanbul'a bahar gelmiş gibi görünse de Mart ayının sürprizlerini bilen biri olarak henüzkış modundan çıkamıyorum. Bu hafta sonunun ojesi de yapı olarak kışı anımsatan (çünkü frosted bir görünümü var) renk olarak ise bahara bakan bir oje.
Gabrini'nin mat serisi sürüm olarak çok zor bir seri, FlorMar ve GoldenRose gerçekten daha kolay kaldı yanında. Kaçırıp da ojeyi biraz fazla aldın mı hemen kat yapıveriyor. Onca tecrübeye aynı hataya düştüm ve sol el olduğu gibi çok kalın oldu ve dalgalanma yaptı. Yine de ojeyi çıkarmaya üşenip, biraz filtreden geçirerek göstereceğim. Dediğim gibi dokusu tam frosted, "donuk" bir yapıda hatta bana üzerine kırağı yağmış yaprakları anımsattı. Renk ise yeşil tabi bahar rengi işte böyle arayı bulmaya çalışıyorum.
Sevgiler..






2 yorum:

  1. merhabalar...gabrini ojeleri nerede bulabilirim? bulamadım :S :( sadece japon pazarları benzeri bi yerde buldum ama o da çok kötü bi yapıdaydı...:(

    YanıtlaSil
  2. @bubenimparyim.. Ben matları erenköy semt pazarında buldum ama değişik serileri kozmetik depolarında var istanbulluysan kadıköye bakmanı öneririm..

    YanıtlaSil