11 Mart 2013 Pazartesi

Hafta Sonu Kadınlar Günü Alışverişlerim..

Bu yazıyı sabahtan beri yazmak için saatleri saydım resmen, ama daha önceden planladığım yazılar olduğu için, bu yazı da bu saate kaldı. Herkes bütün aldıklarını hafta sonu hemen yazmış, hepsini de zevkle okudum. Şimdi de benim aldıklarıma bakın bakalım. Bir kere Gratis'e tam 3 tur yapmakla birlikte, aslında doğru dürüst bir indirim olmadığını düşünüyorum. 4 tur yapmamın sebebi şampuan, sabun, bulaşık makinası deterjanı gibi ağır ürünleri stoklamak istemem ve fakat hepsini tek seferde taşıyamamış olmam. Tek düzgün indirim The Balm'daydı onun da almak istediğim bir ürünü kalmadığı için yanaşmadım bile standa. Watsons hele Gratis'den de beterdi ve gördüğüm kadarıyla cumartesi günü bütün mağazaları bomboştu. Ben normal zamanda o mağazalarda adım atacak yer olmadığını da bilirim.  

İlk alışveriş Watsons'dan oldu. Garnier'de ikinci ürün %50 indirimliydi. Toplamda 15 TL. verdim galiba tam hatırlayamadım. Kafeinli kapatıcıyı zaten denemek istiyordum, öbürünü de %50 indirimden yararlanmak için aldım.  Ancak bu arada Migros, Carrefour ve Tansaş gibi büyük marketlerin de bütün cilt bakım ürünlerinde %50 indirim yaptıklarından haberim yoktu, bunları aldıktan sonra öğrendim ve bundan sonra özellikle Anneler Gününde direk bu marketlere gideceğim bir şey alacaksam. Watsons Bourjois'de %50 indirim yapmıştı ama marka bana yakın olan Watsons'dan Bourjois kaldırıldığı için alamadım. Gratis'de ise bu markada hiç indirim yoktu.

İlk tur Gratis indirimi ganimetleri, diş macunlarını çok severek kullanıyorum. Arms&Hammer macunu hem Onur'dan hem de diş doktoru, çok tatlı bir hanımdan duyduğum için stokladım. Diğer macun da hassas diş etleri için uygunmuş onu da beraber kullanıyorum. The Balm'dan bir şey almadım demiştim ama yalan söylemişim, fırça aldım.  Love, Crease and Happiness'di galiba adı, yanılmıyorsam tabi detaylı yazacağım. Duş kremleri zaten kullanılıyor sürekli ve çok da uyguna geldiler.  Olay jel nemlendiriciyi de makyaj bazı olarak kullanmak üzere aldım. Bir de minik çanta kaptım bu arada ve bir de bileklik.

İkinci Gratsi turunda bilimum Laction maskeler ve şu yeşil adını unuttuğum temizleme jelini aldım. Yazısını en kısa zamanda yazacağım tabi. Alttaki minik poşetler kireç çözücüler, evimi de ihmal etmedim yani.

Gratis 3. turunda pamuk, sabun ve ıslak mendil üzerine çalıştım, bu ürünler çok kullanılıyor ve hemen bitiyor. Burada göremediğiniz 4. bir tur daha var onda da bulaşık deterjanı falan gibi ıvır zıvırlar aldım. Pamuklar 1.20 TL. falan galiba çok uygun, günde 7-8 pamuk kullandığımı düşünürseniz bir tanesi bana en fazla 10 gün gidiyor. Arkadaki kele çıkarma mendillerini de Gratis2de çalışan kızla çok övdü, o nedenle aldım.

Yves Rocher net %30 indirim yapmıştı, bu bakımdan daha önce de kullandığım ama yazısını bir türlü yazamadığım Zero Default kremi yaz için yedekledim ve herkesin çok memnun olduğu göz makyajı temizleme  losyonunu da nihayet aldım. Zero Default 35-36 TL. gibiydi, göz makyajı losyonu da 17 TL.

BBW'de seçili SPA ürünlerinde %50 indirim vardı, ben de daha önce denediğim True Blue serisinin oksijen maskesini ve göz altı roll-on'unu aldım. Denemeye de başladım bile ama henüz detaylı yazacak kadar değil tabi. İki ürün bana toplamda 34.50 TL'te geldi. 

Son olarak en karlı alışverişim diyebileceğim Carrefour alışverişi, ikisi toplamda 6.75 TL'ye geldi ve lip balmlara zaten bayılıyorum. Bu göz makyajı temizleyicisini de denemek istiyordum iyi oldu. 

İşte bir indirimi daha bu şekilde atlatmış olduk, almak istediğim daha bir kaç şey vardı ama neyse onları da başka sefere alırım, zaten acelesi de yok. Eğer merak ettiğiniz, öncelikle yazmamı istediğiniz bir ürün varsa söyleyin, hemen onu kullanıp yazmaya çalışayım.
Sevgiler..

19 yorum:

  1. çok haklısın, bu tarz özel günlerde sadece watsons ve gratisle sınırlı kalmamak lazım.boyner'de bile bourjois'da %50 indirim varmış, bir blogger arkadaşım söyledi bana da.kesinlikle ihtiyaçları net belirleyip gezmek lazım.
    aldıklarını güzel günlerde kullan:)
    bloğuma beklerim.
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @happywishtree.. boynerde indirim olduğunu hiç bilmiyordum tüh bak kaçırdım bilsem giderdim kesin.. blogunu da izlemeye aldım derhal..

    YanıtlaSil
  3. :)) Boyner'i söyleyen benim ... Boyner hiç aklıma gelmezdi tesadüfen girince vede sorunca öğrendim, asıl üzücü olan audreycim saskinbakjaldaki Boyner loccatine standinda %30 indirim vardı. Hazırlıksız olduğumdan standa yanaşmadım, istek listemde bu marka yoktu, ürünleri tanımadanda almiyim dedim,

    Cok lazım olan seyler almissin güle güle kullan canim :) ben maske yorumlarını okumak isterim, hiç istediğim gibi bir maske bulamadım

    YanıtlaSil
  4. Güzel ama az alışveriş olmuş benimkiler gibi çok sıkıcıydı halada gıcık oluyorum bu olaya neyse anneler gününü bekliyelim,Yaaişin ılgınc yanı mağazada yüzde 50 indirimdeki ürünlerin altına kaça düşdüklerini yazmıyorlar sorduğun zaman ilgilenmiyorlar ürünler az sayıda oluyor stok yapar insan sınırlı üründede indirim olsa.
    Olay nemlendirici vücüt kremi losyonları diş macununun fiyatları ne kadardı audrey,?

    YanıtlaSil
  5. @gülbeşeker.. Aa senmiydin?? Benim de Boyner hiç aklıma bile gelmedi ama hata onlarda iyi reklam yapılmamış demektir çünkü kimsenin haberi yoktu olsa biri yazardı söylerdi en azından loccitane'dan el kremi almak isterdim yani indirimden.. Maske yorumlarım kullandıkça gelecek tabi teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. @minamati..evet bu indirimdem hiç kozmetik almadım o yüzden göze görünmüyor :)) olay nemlendirici 15 di % 25 indirim oldu.. Diş macunlarından la ligne marka zaten 3.5 tl normalde arms&hammer 14 tl %40 indirimli aldım losyon dediğin hangisi??duş jelleri la ligneler yine 3.5 falan normali diğerleri de 3 tl ye geldi tanesi kullandıkça fiyatla yazacağım

    YanıtlaSil
  7. Aynen bende duş jeli , pamuk gibi şeyleri almak için gittim gratise 1 senelik pamuk ihtiyacımı karşıladım heralde :) En iyi indirim carrefourdaydı kesinlikle..

    YanıtlaSil
  8. Audrey:çok teşekkür ediyorum malesefki öyle oldu sağlık olsun ne diyelimki:(

    YanıtlaSil
  9. @pembedudaklar..keşke daha önce gidip herşeyi oradan alsaydım dedim yani o kadar.. Pamuk stoğu iyi oldu ama..

    @minamati..anneler gününde bir indirim daha olur diye düşünüyorum bakalım :))

    YanıtlaSil
  10. çok güzel ürünler kapmışsın. Diş macunlarını çok merak ettim, diğerlerini ise hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım, senin yorumlarını bekleyeceğim. Sadece Nivea göz makyaj temizleyicisini kullandım. Çok memnun kalacağına eminim. Ben çok beğendim.

    YanıtlaSil
  11. @demettokgöz.. Teşekkürler canım hepsini yorumlayacağım kullandıkça .. Nıveayı başladım kullanmaya iyiymiş hakikaten :))

    YanıtlaSil
  12. nivea ürünlerinden pek hoşlanmıyorum ama tek bazlı göz makyaj temızlemesını kullandım bıtene kadar her gun kızdım :) neden aldım dıye :)
    yves rocher urunlerını severım bende kullandıgım göz makyajı temızleyıcı bıtınce almayı dusunurum senın yorumlarınıda almak ısterım. bol bol alışveriş yapmışssın maşallah :) bazıları yetısememıs ben o gun alısverıse hıc cıkmadım :)

    YanıtlaSil
  13. @bediacingöz.. Nivea lip balmlar favorimdir göz makyajını ilk deniyorum kullandıkça hepsini yorumlayacağım ..

    YanıtlaSil
  14. Canımsın çok teşekkür ettim blogumu ziyaretin için :)))) Öpüyorum çok :*

    YanıtlaSil
  15. @mervebeldemakdal.. Rica ederim sevgiler :))

    YanıtlaSil
  16. benim de favori temizleyicim ve dudak nemlendiricim nivea :)güzel gerçekten..

    YanıtlaSil
  17. @duygureyhan.. Temizleyiciyi yeni denemeye başladım şimdilik memnunum.. Detaylıvda yazarım :))

    YanıtlaSil
  18. nedense son bırkac urunde nıvea dan sogudum o gun bugun hıcbırseyıne el atasım gelmıyor bende lıp balmlarını kullandım zamanında ama artık dokunmayacagım dıyorum bıtkısel ıcerıklere yoneldım :) ondan artık tukaka dıyorda olabılırım bılemıyrum:)

    YanıtlaSil
  19. @bediacingöz.. niye soğudun? nivea ürünlerinden ben memnunum genelde.. bitkisel içerikli dudak kremi varmı? hangisini kullanıyorsun?

    YanıtlaSil