5 Mart 2013 Salı

Günün Ruju Anna Sui 206 numara..

Dün sevgili Derya'cığımın facebook sayfasında Anna Sui paylaşımlarını görünce Singapur'dan aldığım ancak hem kullanmaya kıyamadığım hem de rengin günlük kullanım için çok koyu olması sebebi ile bir türlü düzenli kullanamadığım Anna Sui rujum aklıma geldi. Aslında ruju bir ara yazarım diye de ortaya çıkarmıştım. Hemen programa aldım, sabah resimlerini çektim ve sürdüm.

 Rujun ve tabi bütün ürünlerin ambalajları o kadar güzel ki insan hakikaten ellemeye, kullanmaya kıyamıyor.  Benim o zaman seçip aldığım renk çok koyu, hatta kopkoyu bir bordo, rengi biraz Mac Media'ya benziyor. Yapı olarak da mat ve oldukça kuru yapılı bir ruj, kesinlikle nemlendirme özelliği yok.


Ambalajı kendisinden güzel olan bu ruju tabi yine ara ara kullanmaya devam edeceğim, renk kullanışlı olmamakla birlikte sevdiğim bir renk ve zaten altına da nemlendirici sürüp rengi yumuşatıyorum biraz.


Biraz hareket kattım ama dudağımda da böyle duruyor, şu anda altında nemlendirici sürülmemiş hali böyle.

Anna Sui TR'de bulunmayan ve normalde de burada olsa oldukça pahalı olacak bir marka, diğer ürünleri denemedim ama güzel olduklarını tahmin ediyorum. Sizin denediğiniz varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Strawberry zamanında çok dikkatimi çekerdi Anna Sui.Ambalajları gerçekten çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. @makyajkelebeği.. yaa orada da vardı dimi keşke alsaymışım başka şeylerde..:-((

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzel, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. @buseyavuz.. teşekkürler...:-))

    YanıtlaSil
  5. strawberry zamanında birkaç ürününü denemiştim ancak beklediğim karşılığı alamadım.bir far paletini beğenmiştim.Ambalajları çok albenili ama burada olsa aman aman para verip alacağım bir marka değil..

    YanıtlaSil
  6. @nilgün.. yurt dışında bile çok pahalı burada kaç para olur düşünemiyorum bile.. bir-iki ürünü denemeye alırım belki ama yurt dışından tabi..:-))

    YanıtlaSil
  7. ben anna sui'nin parfümünü kullandım ve çok memnun kaldım, evet ambalajları süper. parfümün kapağında peri kızı oturuyordu :) ev birde anna sui tişörtüm var, kanyon'da harvey nichols'dan almıştım. bu rengi sevdim ben ama sende. yeni post yaptım beklerim=)

    YanıtlaSil
  8. Audreyin makyaj malzemeleri hazinesi bitmez ben bunu anladım ^_^ Anna suiden albatrosa benzer bir aydınlatıcı kullanmıştım güzeldi aslında . Ambalajlarını çok seviyorum bide .Rujun rengi bu seneye uygunmuş bide ben çok sevdim ama beyaz tenliyim oldukça bana bu kadar yakışmazdı sanırım :/

    YanıtlaSil
  9. harika bir renk, ambalaj da cok guzelmis

    YanıtlaSil
  10. yakında deryadan bu ruju alacağım başka renk önerin var mı?
    bu arada bloğumda ojeleşme etkinliği yapıyorum umarım katılırsın:http://www.makyajvehersey.blogspot.com/2013/03/bende-yapyorum-ojelesme-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  11. @rainbowgatherer..,anna sui'nin kıyafetleri de vardı doğru ama nasıldı bilmiyorum.. Postuna bakıyorum zaten okuma listemde de çıkar :))

    @kermitalemlerde..:)) oldukça fazla makyaj ürünüm var doğru nasıl aldıysam artık.. Devamı gelecek..

    @kitten..renk güzel ama her günlük değil tabi..

    @birmakyajbloguyazarı..derya'dan alacaksan lime crime ve nyx rujlara da bak.. Hafta sonu gördüm ben çook güzeller hele bir kırmızı ve bir bordo vardı çok güzellerdi tavsiye ederim..

    YanıtlaSil