4 Mart 2013 Pazartesi

Günün Ojesi, NYC Water Street Blue..

Günaydın. Bugün hafta sonu Watsons'dan denemek için aldığım NYC marka ojelerin 296 numaralı Water Street Blue isimli ojeyi sürdüm. Şimdi üzerini okuyunca ojenin çabuk kuruyanlar kategorisinde olduğunu görüyorum, dün akşam bakmak aklıma gelmedi ama öyle belirgin bir şekilde çabuk kurumadığını söyleyeyim. Ortalama bir sürede kurudu diyebilirim. Onun dışında fırçası FlorMar kadar ince değil, Rimmel London kadar da kalın değil ikisinin ortasında ama sürüşü çok rahat oldu. İkinci katta opal oldu ama bir kat daha istediğini düşünüyorum. 3. katı üşendiğim için sürmedim artık.


Bir kat daha sürülse iyi olacağı belli oluyor çünkü tırnakta bariz şekilde boşluklar kaldı. Ama tamamen de kullanılamaz değil tabi. Bir de koyu, parlak bir lacivert aldım, tamamen o renge dayanamadığım için.

Yüzüklerin hepsi hafta sonu alışverişinde alındı, tabi ki yine Kadıköy'den. Tırnak yüzüğü 2 değişik şekilde taktım. Bir de sadece son resimdeki gibi (tabi tırnak kısmı olmadan) bir yüzük istiyorum. Araştırmalarım devam ediyor.

Genel olarak NYC markası için normal bir oje diyebilirim, çok artısı yok. Fiyatları Rimmel London ile aynı, belki biraz daha ucuz olsaymış daha iyi olurmuş. Diğer renkleri ancak indirime girerse alacağım ürünler kategorisine girdi. Bunun yerine Rimmel London almayı tercih ederim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Renk çok güzelmiş...

    Bende NYC'nin Turbo Dry Top Coat'u var ve muhteşem bir ürün! Şiddetle öneririm! Seche Vite kadar hızlı ve sorunsuz kuruyor :)

    YanıtlaSil
  2. @bveç.. topcoat watsons'da varmıydı görmedim ama bakarım...

    YanıtlaSil
  3. Ben Watson'sdan aldım :)

    YanıtlaSil
  4. @bveç.. hafta sonu bakarım o zaman..teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. @özge.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil