6 Mart 2013 Çarşamba

Günün Ojesi Golden Rose Mat 07 Numara..

Günaydın. Bugün yine mat oje süresim geldi ve Golden Rose'dan taa blog açmadan önce alıp sürdüğüm mat seriden 07 numara gözüme ilişti. Mat ojeleri gerçekten seviyorum, tırnakta kadife gibi duruyorlar, hemen kurumaları da cabası. Yalnız FlorMar gibi bunu da çook dikkatli sürmek lazım yoksa iz bırakıyor. 

 Mor renk çok güzel, ufak tefek taşmalar oldu ama, gece geç saatte sürdüm kusura bakmayın. Sürümü biraz sıkıntılı, 2 katta tırnakta boşluk kaldı gibi geldi, o boşlukların üzerinden bir kere daha geçtim. Ama çabuk kuruduğu için sıkıntı olmuyor. Yalnız ojenin yoğunlaşmamasına dikkat edin yoksa o kısım çok geç kuruyor ve kolay zedeleniyor. Zaten ojeler kremsi yapıda olduğu için zedelenme ihtimali hep var.

Bu da FlorMar'ın mor mat ojesi, karşılaştırma imkanı olsun diye koydum. FlorMar'ın sürümü bir tık daha kolay. Renk çok benziyor gibi görünse de FlorMar daha parlak ve daha açık renk bir mor.

 Yan yana görelim..

Günün yüzükleri.

Golden Rose mat seriden daha önce alıp da göstermediğim birkaç oje daha var sanırım. Onlara da zamanla sıra gelecek, bir seriyi bazen üst üste sürmeyi isterken, bazen de değişik değişik sürmek istiyorum.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. merak ediyordum bu ojeleri, paylaşmana çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  2. @goncat.. golden rose mat serisi baya eskidir.. ilk çıktığında çok bayılarak sürmüştüm hala da çok severim bu seriyi.. flormar matları da yazmıştım daha önce..

    YanıtlaSil
  3. Aman tanrim cok harika bir renk, bayildim!

    öptüm Pakize

    Madame Keke

    YanıtlaSil
  4. golden rose var bende.ama renk olarak hani kuaförlerin tırnakları boyadan siyahtırya mat bir şekilde öyle gibi geldi soğudum azcık

    YanıtlaSil
  5. @pakizekapan.. teşekkürler canım :-)) ben de öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. @birkumtanesi.. :-)) hakikaten biraz benziyor ama bu daha kadifemsi duruyor..

    YanıtlaSil
  7. audrey, sen ojelerini nasıl saklıyorsun? renk renk mi ayırıyorsun, marka marka mı? ve çekmecede mi duruyorlar, dışarıda bir yere mi diziyorsun? çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  8. @no-go.. Genelde marka marka veya sevdiğim-kullandığım-kullanmayacağım gibi kategoriler yapıp kutularda saklıyorum. Bunun için bir post da yaparım..

    YanıtlaSil
  9. evet, yazı süper olur :) bekliyorum.

    YanıtlaSil
  10. çok güzel görünüyor ama kalıcılık konusunda golden rose'a hiç güvenmiyorum.

    YanıtlaSil
  11. @myownprivatenonsense.. Evet biraz kolay zedeleniyor bu ojeler malesef :(

    YanıtlaSil
  12. mat ojeleri çok seviyorum :) ama artık yaz gelsin de toz pembeleri, mintleri de sürelim. çiçekli böcekli giyinelim :))

    YanıtlaSil
  13. @ahududusu.. Evet yazı özledik hepimiz.. Neyseki bugün tam bir yaz rengi sürdüm birazdan yayında olacak :))

    YanıtlaSil