13 Mart 2013 Çarşamba

Günün Ojesi Essence Prom-Berry..

Günaydın. Dün okuduğum ama adını şu anda hatırlayamadığım bir blogda Essence'in yeni bir koleksiyonunu gördüm, adı da New in Town. Koleksiyon geçen hafta benim Gratis'in Bağdat Caddesi'ndeki şubelerinden birinden aldığım ürünler ama ne reklamı yapıldığı ne de bülten faaln gönderildiği için kimsenin haberi bile olmamış. Aldığım ve geçen hafta yazdığım BB Krem, bu yazıdan sonra tanıtacağım mascara ve bu yazıya konu oje de hep bu koleksiyona ait. Koleksiyon olarak tanıtılmadığı için de kimse ürünlere ilgi göstermemiş sanırım. Diğer ürünler de var koleksiyona ait mesela farları var ama bakmadım bile onlara ayrıca eyelinerını da gördüm. Umarım diğer koleksiyonlar da böyle karambole gelmez, biz Muhteşem ve Kudretli Oz koleksiyonunu beklerken, bu koleksiyon gelivermiş oldu sessizce.
Hemen New in Town koleksiyona ait ojelerden biri olan Prom-Berry'e bakalım.


Oje böyle nefis ve kopkoyu bir mor, zaten standdaki ojelerin içinde hemen dikkatimi çekti yeni olması. Tırnakta gayet parlak duruyor, tek katta rengini veriyor ve boşluk kalmıyor ama ben yine de iki kat sürdüm. Kuruması kısa sürdü.

Günün yüzük kardeşliği... 



Cymera ile süslenmiş hali..

Bu resmi de koleksiyonun tamamını görelim diye Google'dan aldım. Güzel şeyler var içinde.

Dediğim gibi bir sonraki yazı da üstteki resimde görülen sarı renkli mascara ile ilgili olacak. Gratis'i bu koleksiyonu da getirdiği için tebrik ediyor, ancak bize haber vermediği için de esefle kınıyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Ben de lipglosslarını bekliyorum :)
    oje de çok güzeeelmiş <3

    YanıtlaSil
  2. @naslı.. muhtemelen lipglosslarda vardır da ben görmemişimdir ya da dikkat etmemişimdir.. :-))bu akşam yine bir bakacağım ..

    YanıtlaSil
  3. ojenin rengi çok güzelmiş..ben bu koleksiyonu merak ediyordum..sanırım 3-5 aya kadar Ankara'ya da gelir :)))

    YanıtlaSil
  4. @nilgün.. belki de gelmiştir bile.. buraya bile geldiğinden kimsenin haberi olmadı ki.. sen arada bak Gratise..

    YanıtlaSil