6 Mart 2013 Çarşamba

DiorShow Powder ..

Bugün Dior ürünlerinden gidiyoruz. Bu şimdi tanıtacağım mini mini pudra Dior'un yılbaşına veya özel bir güne ait hediye cofrelerinin birinden çıkmıştı. Minik, tatlı ve tam bebek pembesi bir pudradır. 


Gördüğünüz gibi kendinden ponponlu, ve iyice sallayıp puf puf bastırmadıkça çıkmayan bir ürün. Bendeki rengi Catwalk Pink. Kullanım alanı pek fazla değil, hele de benim için ama bazen elmacık kemiklerinin üzerine minik pıtlar halinde uyguluyorum. Yanılıp da fazla dökersem elimin üstündeki gibi bir renk elde ediliyor. O nedenle az az, hatta büyükçe bir pudra fırçası ile alıp uygulamakta fayda var. Ürün 5 gr. ama o kadar az az kullanılıyor ki kullan kullan bitmeyecek bir ürün.


Bir de şöyle bir rengi var ki, setten bu çıksaymış daha kullanışlı olurmuş. Fiyatını bilmiyorum dediğim gibi cofrelerden birinden çıkmıştı ama şu anda yabancı sitelerden birinde 40$ olduğunu görüyorum. Markanın da Dior olduğunu düşünürsek gerisini siz düşünün. Bir de bu deluxe boy değil, ürünün tam boyu bu şekilde.
Sevgiler.

6 yorum:

  1. Çok merak ediyordum bu ürünü ama pembesi çok iddialı olduğu için pek cesaret edememiştim.Diğer rengi daha güzel gibi duruyor ama pembe sevenler için güzel ve kullanışlı bir ürüne benziyor

    YanıtlaSil
  2. @elidaa.. pembe severler için tabi şahane bir ürün bence de allık olarak falan da kullanılır hatta o zaman..

    YanıtlaSil
  3. Bundan bende de var ama kullanımı çok zor yaaa:(

    YanıtlaSil
  4. @hilalx.. evet ben de onu diyorum ama pıt pıt elmacık kemiklerinin üstüne uygulama yapabilirsin ya da direk allık olarak kullanabilirsin..

    YanıtlaSil
  5. Toz yutması hariç memnun kaldım en azından fırçadan daha doğal durduğuna inanıyorum.

    YanıtlaSil
  6. @ladynietche.. Evet bu toz tutma olayını unutmuştum haklısın pof pof tozlanıyor sürerken :))

    YanıtlaSil