22 Ağustos 2012 Çarşamba

Bayram Ojesi #volume3

Günaydın. Bayram bitti herkes işe döndü biliyorum ama ben hala tatildeyim. O nedenle bayram ojeleri serisine devam ediyorum. Bu günkü ojem Golden Rose'un yeni çıkardığı Rich Color serisinden parlak pembe 12 numara. Golden Rose bu yeni ojeleri maxi brush yani büyük fırçalı olarak çıkardı. Hakikaten firçasi büyük ve oje tek bir hamle ile sürülebiliyor. Ancak ojenin kapatıcılığından aynı şekilde memnun kalmadım. Sürekli ton farkları kalıyor gibi geldi bana ve sonuç olarak 4 kat sürdüm, buna karşı kurumasında hiç sıkıntı olmadan, çok çabuk kurudu. Şimdi de resimlere bakalım..
Sevgiler..

11 yorum:

  1. hımm benim aldıklarımın kapatıcılık konusunda hiç bir sıkıntısı yok maşallah. Hatta evdeki Sally Hansen ojelerimle aynı kalitede olduğunu düşünüp bütün seriyi almayı düşünmüştüm ilerde :) ama şimdi bu yorumdan sonra yok yok almam diyorum :) renkten renge değişen bir opaklığı var anladığım kadarı ile canım :) ama ben yine de 2 tl'ye çok uygun ve kaliteli olduğunu düşünüyorum :) Ojenin rengi tırnaklarına çok yakışmış canım güle güle sür :)

    YanıtlaSil
  2. Gercekten cok guzel , insanin icini kipir kipir eden bir renk 👍

    YanıtlaSil
  3. @serinus.. Evet her markada ayni zaten renkten renge degisir.. Diger renkleri deneyecegim ben de bakalim fircasindan cok memnun kaldim cunku..
    @senabilen.. :)))

    YanıtlaSil
  4. @serinus.. Evet her markada ayni zaten renkten renge degisir.. Diger renkleri deneyecegim ben de bakalim fircasindan cok memnun kaldim cunku..
    @senabilen.. :)))

    YanıtlaSil
  5. vavv cidden iyi duruyor :D http://guzelliknehri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Rengi harikaymış ama 4 kat beni de düşündürdü:/

    Zaten bu üründe buraya gelmedi keşke Golden rosen internet satışı olsa da bizde beklemesek böyle...

    iyi günlerde kullan canım:)

    http://7-24makyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. @guzelliknehri.. Sagol canim..:)
    @7-24makyaj.. Sadece bu renge ozgu bir dert olabilir bu diger renkleri de deneyip yaacagim mutlaka. GR sanki online siparisi var hatirliyorum yokmuymus??

    YanıtlaSil
  8. bu richcolor ojeler hakikaten baya opakmış ya..bloglarda gördükçe ısınmaya başladım.Standların birinde görürsem almadan ayrılamayacağım galiba:)

    YanıtlaSil
  9. @cosmotrend ben de diger renkleri almak icin sabirsizlaniyorum..:))

    YanıtlaSil
  10. Ben de yeğenime aldım, renk harika ama evet 2 katta bile opak durmadı. Yine de rengi yüzünden kullanmaya devam :)

    YanıtlaSil
  11. @sevda s. Evet renk harika zaten diger renklerin daha kapatici olacagini umuyorum..

    YanıtlaSil