11 Kasım 2013 Pazartesi

Essence Gel Nails at Home #dahauzunsürse

Cumartesi günü Essence'in düzenlediği gel nails at home uygulaması için W Hotel'deydik. Essence Marka Müdürü Ceren Hanım ve Excel PR'dan Arzu Hanım lansmana ev sahipliği yaptı ve çok güzel ağırlandık, çok güzel bilgiler aldık. Kalıcı oje uygulaması hiç bana göre olmamakla birlikte jel nail uygulaması oldukça hoşuma gitti.
Hemen önce en sevdiğim şey olan cupcakelerle başlayalım, ikramlar harikaydı, cupcakeler özellikle nefisti.

Gratis'in 2 metrelik stand koyabildiği bütün şubelerinde jel nail uygulama ürünleri ve led ışık veren makinası bulunuyor. Bu şubeler İstanbul Anadolu Yakası'nda BuYaka AVM, CarreFour İçerenköy AVM, Avrupa Yakası'nda ise Beyoğlu, Beşiktaş Çarşı benim bildiklerim. Uygulama çok kolay ve kısa sürüyor, önce base coat daha sonra da soyulabilen bir kat olan gel baz sürülüyor. Bunu 1 dakika süre ile led makinada kurutuyoruz. Daha sonra naturel nail uygulaması için french top coat sürebiliriz. Bunu sürdüğümüz zaman üzerine istediğimiz kadar renkli oje sürüp, daha sonra asetonla renkli ojeyi değiştirebiliyoruz. Alttaki jel coat biz soyarak çıkarana kadar 10 güne kadar sapasağlam kalıyor. Eğer renkli uygulama yapacaksak, ki ben denemek için öyle yaptım, renkli ojenin üzerine bozulmaması için bir jel top coat daha sürerek yine led lamba ile kurutuyoruz. Böylece ojeniz 10 güne kadar dayanıklı oluyor. Bunu artık istediğimiz zaman soyarak çıkartıyoruz. Bu led lambanın fiyatı 62 TL. Diğer gereken ürünler ise bir temizleme suyu, bir base coat, 2 adet de top coat, toplamda 20-25 TL. falan tutuyor. Böylece yaklaşık 100 TL'ye evde kendi kalıcı manikürümüzü yapabiliyoruz.

Hazır oradayken Essence'in koleksiyonları ve diğer ürünleri ile de ilgili bilgi edindik tabi. Essence yurt dışında yılda 24 koleksiyon çıkartıyormuş. Maalesef bu koleksiyonların hepsi buraya gelemiyor, gelenler de gümrük sorunları nedeni ile geç gelebiliyor. Son koleksiyonun yani Be Loud'un bu kadar gecikmesinin sebebi de buymuş. Be Loud'dan sonra genç kızların sevgilisi Justin Bieber için yapılan koleksiyon gelecekmiş. Ayrıca yine sizlerden çok güzel, bir çok mail adıklarını söylediler ve bu maillerin hepsini değerlendirmeye ve dikkate almaya çalışıyorlar.

Essence gel nail at home uygulaması benim hoşuma gitti, özellikle her gün ojesini değiştiremeyen ama bakımlı olmak da isteyenler için çok uygun, çok kolay ve aslında çok da ucuz bir uygulama, ben bu seti olduğu gibi en kısa zamanda almayı planlıyorum. O zaman daha detaylı uygulamalar da paylaşacağım sizlerle.
Essence Kozmetik ve Excel PR'a güzel davetlerinden ve tanıtımlarından ötürü de teşekkür ediyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder