15 Mart 2012 Perşembe

doğum günü yemeği

Daha geçen hafta kız kıza çıkmanın ne kadar güzel olduğundan bahsetmişken, yine bir doğum günü vesilesi ile dün akşam da kız kıza çıktık. Bu sefer grubumuzdan bir kişi eksikti, ama bunun moralimizi bozmasına izin vermedik ve Borsa Boğaziçi Restorana gitmeye karar verdik. Aslında planımız Beyoğlu Eleos'a gitmekti ama orada yer olmayınca Borsa'da karar kıldık.
Restoran bir kere çok büyük ve kaliteli ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için şahane manzarayı seyretmek için dışarı oturamadık. Olsun biz de bu eksiğimizi şahane bir sohbetle telafi ettik. Sohbet o kadar iyi geldiki her zaman 9.00-9.30  gibi kalkıp evlere dağılırken, dün akşam bir baktık saat 10.00 olmuş.
Öncelikle doğum günü kızı arkadaşımız bize Paşabahçe'den çok cici kitap ayıraçları almış, çok beğendim ve hemen kullanmaya başladım.

Çok ciciler, benimki kırmızı ipli olanı.

Yemeklere gelirsek; gerçekten yine çok aç karnına gittiğimiz için çok fazla şey ısmarladık ve neredeyse patlayana kadar da yedik. Ama aklınızda olsun, eğer Borsaya giderseniz sakın herşeyden mantığı ile sipariş vermeyin çünkü o herşeyin neredeyse hepsi kalabilir, porsiyonlar o kadar büyük. İçtiğimiz şarap da gayet iyiydi. Tabi fiyatlar da bu nezih ortama ve kaliteli, bol yiyeceklere uygun şekilde bir hayli tuzlu. Ama arkadaşlarla vakit geçirmek için kırk yılda bir verilen biraz fazla paranın da fazla önemi yok artık bence.



Bu da doğum günü pastamız ve nazik garsonumuzun maytapların pastanın üzerinder olması zararlıdır diyerek yaptığı şirinlik...:-))) Gerçekten çok güzel bir fikirdi ve bütün gece bize çok iyi davranmasıyla bizden oldukça bir artı puan aldı.
Dün geceyi de şahane bir şekilde geçirdikten sonra, en kısa zamanda yolda giderken Nişantaşı civarında görüp, beğendiğimiz iki adet yeni mekana gitmek üzere anlaştık.
Dedim ya.. kız arkadaşlarla çıkmak gibisi yoktur..
Sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder