14 Ocak 2015 Çarşamba

Harmolance Ayak ve Topuk Bakım kremi..

Sevgili Yasemin'in #yaseminkokuluevent etkiliğinde Harmolance yani harmony and balance (uyum ve denge) girişimini anlatmak üzere kurucusu Didem Hanım'da bizimleydi. Kendisi ayak ve topuk bakım kremlerini bizlere etkinlikten önce yolladığı için hepimiz deneme fırsatı bulmuştuk ve o gün de kendi deneyimlerini ve bu girişimin nasıl ortaya çıktığı hakkında bol bol sohbet etmek fırsatı bulduk.
harmolance

Ben bugün sadece ayak ve topuk kreminden bahsedeceğim ama siz harmony and balance hakkında daha detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. 
Topuk kremi 100 ml. ve sürekli kullanımda topuklarda hormonal dengesizlikler sonucu oluşmuş çatlak ve pürüzleri gidermeyi vaat ediyor. Tabi hormonal dengesizliğiniz yoksa da ayaklarınıza ve topuklarınıza bakım yapıyor.

harmolance

Kremin içinde üre ve kimyasal bir madde bulunmuyor ve kokusu da şahane, zaten sitedeki kullanıcı yorumlarından da bilgi alabilirsiniz bu konuda.

harmolance

Kremin kendisi krem şanti gibi sanki köpük köpükmüş gibi duran bir krem, ele de öyle geliyor. 


harmolance

Sürülür sürülmez hemen emilmeye ve sürüldüğü yeri yumuşatmaya, nemlendirmeye başlıyor. Gece yatmadan önce sürdüğüm krem emilsin diye beklerim genelde ama bunda hiç öyle bir şeye gerek duymadım. Kremi sürdüm, biraz ayaklarımı kaldırıp bekleyeyim krem yatağa bulaşmasın  derken bir baktım ki emilmiş gitmiş, hissedilmiyor bile. Ama ayaklarım da pamuk gibi olmuş bir yandan da.
Bir de Didem Hanım kremin günde 2 defa kullanılmasını öneriyor. Ben bu öneriye sadece hafta sonları uyabiliyorum ama ayaklarım için faydasını bu kadarla bile gördüm, benim için güzel bir kış bakımı da oldu, yaza yumuşak ve pamuk gibi ayaklarla gireceğim.

Ayak ve topuk kremi hakkında detaylı bilgilere, kullanıcı yorumlarına ve satış bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Bu kremden bende de var henüz kullanmadım...Umarım bende memnun kalırım..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. gün içerisinde en çok ayaklarımız yoruluyor. sanırım en ihtiyac duyulan şeye deyinmişsiniz...

    YanıtlaSil
  3. harika o zaman hemen edinmek lazım.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Beni de en çok bu tür kremler bir yere bulaşmasın diye beklemek yoruyor :) Beklemeye gerek yoksa süpermiş :)

    YanıtlaSil