12 Ocak 2015 Pazartesi

Haftasonu alışverişleri..

Yılbaşı ertesi başlayan indirimler gözümüzü gönlümüzü açıp, bizi mutlu ederken bir yandan da kesemize zarar vermeye devam ediyor. Ama bu güzel, rengarenk, mis kokulu şeyleri görünce de insanın aldıkça alası geliyor gerçekten.

Ben de haftasonu mis kokan, rengarenk şeyler aldım. İlk alışveriş The Body Shop'dan,yılbaşı için gelen ve neredeyse bitmek üzere olan frosted cranberry serisinden vücut spreyi ve el kremi, glazed apple serisinden de eu de toilette spreyi aldım. Glazed apple'ın el kremini de bulamadığım için maalesef alamadım. Hatta daha sonra duj jellerini de almadığıma pişman oldum. Hepsi de harika kokuyorlar bu arada. Ha kalıcı mı derseniz çok değil, ama minicikler zaten yanımda taşıyorum sıkıldıkça sıkıyorum. Elmalı parfüm 24 TL. cranberry sprey 19 TL. el kremi+kalp sabun 19 TL. olması lazım.


Özellikle bu elmalı olanı bulursanız kaçırmayın derim. Ben bir daha uğrama fırsatım olursa duş jellerinden de alacağım sanırım. Bunun kokusu diğerine göre daha kalıcı.

Frosted cranberry el kremi ile birlikte direk çantama girdi bile, kokusu tam kışlık harika.


Daha sonra tabi ki kokuları ve mumları ile gönlümüzü ve aklımızı çelen B&BW'e uğradım. Sözüm ona bu sene oraya hiç girmeyecektim bile ama ne mümkün tabi. Herkesin ayılıp bayıldığı Vanilla Bean Noel bu sefer indirimin  ilk günü olması sebebi ile bolca vardı ve koklar koklamaz body sprey, ve iki adet el sabunu ile birlikte alıverdim. Sabunlar 12 TL. sprey ise 19 TL. Spreyin 236 ml. olduğu düşünülürse fiyatı oldukça iyi.

Kokusu kadar üzerindeki desenlere de bayıldım.


Daha sonra hastası olduğum el sabunlarından yine bir demet ile birlikte kendimi kasada buluverdim. Özellikle sugar plum harika kokuyor. Bizim evin erkekleri böyle tatlı kokulardan hoşlanmıyorlar pek ama yapacak bir şey yok, alınmış alınmıştır.

Elimde bol miktarda hatta abartacak kadar çok duş jeli olmasına rağmen kokusuna bayıldığım için bu minik narlı duş jelini de 7 TL.'ye alıverdim. Harika kokuyor, bence çok iyi yaptım.

Bu sefer mumlara hiç bakmadım bile, alıyorum yakamıyorum kalıyor. Bu sıvı sabunları ve spreyleri kullanıyoruz en azından. Yolunuz düşerse TBS ve B&BW'e bakmadan hatta koklamadan geçmeyin.
Sevgiler..

3 yorum:

  1. hastayım senin şu alışveriş postlarını okumaya aşkım yaa :) bir cmrtrs alıcam çantamı koluma diyeceğim irem bugün bana aitsin hadi alışverişe :))
    güle güle kullan cnm benim

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Elmalı vücut spreyine bakıp bakıp duruyorum ama ışıltılı diyor. Sendekinden farklı bir ambalajı var baktığımın. Acaba çok mu parıldak :(

    YanıtlaSil