19 Nisan 2013 Cuma

Nars Aigle Noir Tombul Göz Kalemi..

Sevgili Nars'larımı tanıtmaya devam ediyorum. Bugün de sırada yine haşin bir alışveriş maceram esnasında hediye edilen deluxe boy kalemi aigle noir var. Kalem klasik Nars tombul kalemleri gibi ancak mini boyu, ama o kadar az kullanmışım ki hala olduğu gibi duruyor. Sanırım sıra gelememişti buna. 

 Tam çantada taşımalık minik bir kalem..

Rengi tam siyah değil, içinde minik ışıltılar olan çok koyu bir asker yeşili olarak görüyorum ben..

Göz kalemi olarak kullanılabileceği gibi, yoğun dumanlı bir göz makyajı için far olarak da kullanılabilir. Sürümü yumuşacık ve kalemtraşla açılıyor.  Ancak kesinlikle dayanıklı veya kalıcı değil, özellikle yağlı ve düşük göz kapağına sahip olanların mutlaka çok iyi bir makyaj bazı ile kullanmaları gerekli. Ben kalemden veya fardan çok göz altıma gölge vermek için kullanıyorum. zaten o yüzden bu kadar az kullandım.

İçindeki ışıltılar hiç göze batmıyor, aksine çok hoş duruyor. İsteyen bunu göz içine sürme olarak da kullanabilir.

Tam boyu yine 50-60 TL. civarında olması lazım diye biliyorum. Eğer hafta sonu fırsatım olursa Nars Şaşkınbakkal mağazasını ziyaret edip fiyat ve yeni ürün araştırması yapacağım. Umarım bir şey almadan çıkabilirim, hiç sanmıyorum ama...
Sevgiler..


6 yorum:

  1. renk çok güzel..bu ton yeşillere bayılıorum..ancak dayanıklı olmaması beni düşündürdü..o kadar para verip eziyet çekmeye değmez sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. @nilgün.. evet haklısın ama göz altında şahane duruyor malesef.. :-))

    YanıtlaSil
  3. :) koyu griye de benziyo sanki biraz. göz kapağının tamamına bundan sürüp siyah farla gölgeleme yaparak kullanabilirsin bence güzel bir ton :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunu kardelenin bloglaa destek calismasiyla buldum takipteyim benim blogumada beklerim :) theblondethings.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. @senabilen.. evet narsdaki görevli de aynen öyle tavsiye etti.. daha çok göz altı gölgelemesi yapıyorum ben bununla..

    YanıtlaSil
  6. @ipekince.. hemen bakıyorum bloguna teşekkürler..

    YanıtlaSil