27 Şubat 2013 Çarşamba

Real Techniques Fırçalarım..

Nihayet geçtiğimiz cumartesi aldığım ve o günden beri de bayılarak kullandığım Real Techniques fırçalarımı anlatma sırası geldi. Fırçaları uzun süre önce getireceğini bildiğim için DBMSKozmetik'den ön sipariş vermiştim. Derya fırçalar geldi deyince de ilk fırsatta koşup aldım tabi. İlk sipariş olarak Core Collection ve tekli fırça olarak da Stippling Brush'ın siparişini vermiştim. Alır almaz kullanmaya başladım ve sonuç harika.

 Toplu gösterim, Core Collection minik siyah bir kutunun içinde ve kutu tersine katlanarak minik bir çanta haline geliyor. 
Set dört adet fırçadan oluşuyor, sağ başta pudra, allık, bronzer uygulamaları için Buffing Brush yer alıyor. Fırçanın kılları yumuşak ve ürünü çok fazla tozutmadan uygulama yapmaya imkan veriyor. Onun hemen yanında Detailer Brush var, bunu göz pınarına aydınlatıcı sürmek veya minik kusurları pudra ile kapatmak için kullanıyorum. Üçüncü fırca Pointed Foundation Brush, föndöten fırçası olarak geçiyor ama ben genelde duofiber fırçalar ile fondöten sürdüğüm için bunu göz kapağına far sürmek için kullanıyorum. Setin son fırçası ise  Contour Brush, gerçekten uygulaması çok rahat. Aslında Buffing Brush ve Contour Brush beraber kullanıldığında çok iyi sonuç veriyor. 

 Fırça setinin kurusu kapatıldığında bu şekilde oluyor ve hem seyahatte, hem de günlük olarak gerek duyulduğunda yanımızda taşımaya çok uygun.

Tek olarak aldığım fırça ise Stippling Brush, işte bunu da fondöten ve kapatıcı uygulamak için bütün yüze kullanıyorum. Kılları yumuşak ve fondöteni çok az kullanabiliyor. Dairesel hareketlerle bütün yüze çok rahat uygulama yapılabiliyor. Fırçalar çok hafif ve kavraması dolayısı ile de uygulama yapması çok kolay.

Fırçalar yurt dışında sık kullanılan ve uygun fiyatlı fırçalar kategorisindeler, TR'de ise High-End ile uygun fiyatlılar arasında bir yerdeler. Mac, Nars, Dior gibi High End markalardan fırça almak istemeyenler ama elimde de makyaj için iyi bir fırça seti olsun diyenler için özellikle Core Collection çok iyi bir başlangıç seçeneği olacaktır. Bunun dışında almak istediğim bir de Expert Face Brush kaldı, onu da çok yakında koleksiyonuma katarım diye düşünüyorum.


Expert face Brush'da böyle bir şey. Core Collection, Buffing Brush ile benzerliği hemen görülüyor ama sanırım bir tık daha büyük bir fırçaya sahip, özellikle pudra ve bronzer uygulamalarında daha kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Tabi ikisini de kullananlar, farkı daha rahat göreceklerdir. En kısa zamanda Real Techniques fırçalar ile elimdeki Mac 130, 187 ve Nars gibi diğer fırçaları karşılaştırmalı olarak yazacağım. 

Fırçaların daha detaylı anlatımları Google'dan bulunabilir tabi, ben şahsi fikirlerimi yazdım. Bunu ve daha başka koleksiyonları tabi ki  DBMSKozmetik'den temin edebilirsiniz.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. Çok ama çok güzeller hepsini iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  2. çoook güzeller canım güle güle kullan :)
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. @merveleylak.. teşekkürler canım.. gerçekten de çok güzeller..:-))

    YanıtlaSil
  4. Audrey fiyatları ne hatırlıyor musun

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım :))
    Expert brushtan ben alıcam kesin amaa ne zaman bilinmez :)) Core setten alsam mı bilemedim :)))
    harika makyajlar bekliyoruz!

    YanıtlaSil
  6. çok tatlılar maşallah nazar değmesin :) en yakın zamanda bende edinicemmmm :)

    YanıtlaSil
  7. @luna.. toplu bir alışveriş yaptım fiyatlar konusunda sanırım Derya daha çok yardımcı olur sana..

    @naslı.. teşekkürler canım.. yapmaya çalışıyorum makyajları bakalım..:-))

    @gizemlikız.. teşekkürler.. gerçekten makyajseverlerin edinmesi gereken bir setmiş bence..

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan :) harikalar

    YanıtlaSil
  9. @onorr.. teşekkürler Onurcum..:-))

    YanıtlaSil
  10. süperler tatlım güle güle kullan:)))

    YanıtlaSil
  11. hepsi birbirinden güzel darısı olmayanların başına :P güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  12. fırçalar çok güzel görünüyor, güle güle kullan:)hepsinden alasım var:))

    YanıtlaSil
  13. @özlemtuana.. Teşekkürler canım..
    @buseyavuz.. Teşekkürler..
    @asudeglaze.. Teşekkür ederim..

    Kızlar darısı hepinizin başına hepiniz istediğiniz bütün fırçaları alın işallah en kısa zamanda :))

    YanıtlaSil
  14. ooo sonunda desene ;) gule gule kullan canim hepsi cok guzellerr ♥♥

    YanıtlaSil
  15. @sevonu.. teşekkürler.. arkadaşım gidiyor demiştim ya bulamamış Superdrug'da istediğim fırçaları ama..:-((

    YanıtlaSil
  16. Güle güle kullan hepsi çok güzel gözüküyor, ben de amazonda sepete ekleyip ekleyip bırakıyorum birgün alıcam inşallah :))

    YanıtlaSil
  17. @güzelliktutkusu.. teşekkürler..ben de ebay ve amazondan baktım ama sonra böylesi daha kolayıma geldi.. alırsın işallah bütün istediklerini..

    YanıtlaSil