1 Şubat 2013 Cuma

Günün Ojesi Catharine Arley 515 numara..

Günaydın. Çarşamba siparişini verdiğim CA ojelerim dün gelince, FlorMar mat serinin son ojesini artık bir kenara bırakıp, bu yeni gelen cicilerimi denemek istedim.


Öncelikle CA'e bu kadar hızlı teslimattan ötürü teşekkür edeyim ve çok şaşırdığımı belirteyim. Gerçekten geliş hızına inanamadım. Üstelik ürünler de gayet güzel paketlenmiş ve yanına da bir adet hediye allık eklenmişti. Toplamda 9 oje aldım yanılmıyorsam, şu anda sayısını unuttum. Genelde holografik ve neon ojeleri aldım ama 2 tane de simli oje kattım yanlarına. Simlilerden birini bugün sürdüğüm ojenin üzerine uyguladım hatta.

 Ojelerden ilki çok koyu bir patlıcan moru olan 515 numara.  Sürümü ve kuruması oldukça kolay oldu, 2 kat uyguladım gayet güzel kapattı.


 Üzerine de içinde sarı ve orta boy pullar olan 726 numarayı sürdüm. Bu oje tek başına da kullanılabilir ama baz rengi çok açık bir ve ışıltılı bir altın rengi. Koyu bir rengin üzerinde kullanmak daha cazip geldi. Simli ojelerde ve daha çok da içinde minik yıldızlar olan simli ojesinde malesef çok az sim ve çok yoğun bir şeffaf jel base var. İçinden simleri alayım derken o jel çok kalın bir tabaka halinde tırnağa geçebilir ve kuruması da mümkün olmayabilir. 726 numarada simler daha kolay fırçaya geliyorlar ama ben yine de tek kat sürdüm. 88 numaralı ojenin içinde o kadar az yıldız var ki asla fırçaya gelmiyor. Dün bir tanesini zor yakalayıp, işaret parmağıma koyabildim. Ojeyi aynı zamanda çok akışkan da olduğu için, başka bir şişeye boşaltıp, yıldızlarını ayırmayı düşünüyorum. Başka bir simli ojenin , mesela 726 numaranın içine atacağım ve kullanması daha kolay ve en azından daha yoğun simli bir oje olacak. Hafta sonu bunu yapabilirsem pazartesi anlatırım.

Çok sevdiğim Swarovski yüzüğüm ve Mango'dan aldığım çiçek yüzük bugün bana eşlik ediyorlar.

CA internet alışverişinde çok beğendiğim bir site oldu, hem kullanım kolaylığı, hem hızlı teslimatı hem de fiyatlarının uygunluğunu çok sevdim. Ojelerin tanesi 2 TL. ve site 40 TL. üzerine kargo ücreti de almıyor. Bu arada CA ürünleri sanki daha kaliteli oldular gibi geliyor bana. Ben bazı ürünlerini tek tük parfümerilerde buluyorum ve kullanıyorum. Bu ara bir fondöten kullanıyorum, yakında onu da yazacağım.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Gerçekten eline çok hızlı ulaşmış ;)
    Güle güle kullan cnm ;)

    YanıtlaSil
  2. allaahhhııım o çiçek yüzüğe bayıldım bayıldım! süper yakışmış eline ne kadar zarif ve şık duruyor, aayy çok beğendim yaa güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikdelisi.. teşekkürler...

    @Shewgy.. çok teşekkürler.. çok naziksin canım :-))

    YanıtlaSil
  4. catherine arley 515 e bayıldım..Böyle koyu renk ojeleri çok seviyorum (Pek oje sürmesem de) Ama oje senin elinde çok güzel durmuş, tırnak yapın çok güzel..Benim hiç o kadar uzayamıyor maalesef.güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  5. @teşekkürler.. ben de koyu renk ojelerden gideyim o zaman bir süre..:-))

    YanıtlaSil
  6. Sol elindeki yüzük ne öyle yaaa süpeeeeeerrrrrrr!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. @naslı.. swarowski'yi diyorsun dimi.. çok severek aldım onu geçen anneler gününde kendime hediye olarak..çok seviyorum kendisini..:-))

    YanıtlaSil
  8. oje yine çok güzel olmuş:) ca'nın o yıldızlı şeffaf pembe görünümlü ojesinden bende aldım ama yıldızlar tırnağımda durmuyor duramıyor:)))) Çözümünü merakla bekliyorum...Bu arada uygulamasını sende görmek isteyeceğim bir set üzerine yazdım, ben henüz tam uygulayamadım ama sen yapsan uzun tırnaklarında daha güzel olurdu...

    http://seregonsworld.blogspot.com/2013/02/ciate-caviar-mini-bar-set.html

    http://seregonsworld.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. @seregon.. düşme problemi olmuyor fırçaya geldiği gibi yapıştırıyorum tırnağa düşme sorunu olmadı ama sende oduysa üzerinden bir kat daha şeffaf kat geçebilirsin.. havyar manikür ciate setler sephoraya gelmiş ben almadım oradan daha değişik mini boncuklar almıştım dbmskozmetik'den.. onlarla bir uygulama da yaptım.. blogda havyar manikür diye ararsan çıkar sanırım.. ama yarın ya da çarşamba bir uygulama daha yaparım bu sefer değişik renklerle..

    YanıtlaSil
  10. Uygulamanı bekliyorum:) Blogda arayacağım hemen...Yıldız sorununu çözdüm.Sorun yıldızda değil jelde galiba çok yoğun geldi bana. Onun için Rimmel kullandım top coat olarak iyi oldu, düşmedi.Essence Berry me home ile uyguladım:)

    http://seregonsworld.blogspot.com/2013/02/trnagmda-minik-bir-yldz.html

    YanıtlaSil
  11. @seregon.. evet haklısın o jel çok kıvamlı tuhaf bir jel hakikaten.. çok ince sürmezsen asla kurumuyor.. bu akşam hem havyar manikür uygulaması yapacağım hem de şu yıldızlara bir hal çaresi düşüneceğim. :-))

    YanıtlaSil