20 Şubat 2013 Çarşamba

Günün Ojesi Afrodit Paris 17 Numara..

Günaydın.. Bugün yine hafta sonu aldığım 1 TL.'lik Afrodit Paris ojelerden 17 numaralı yeşil rengi sürdüm. Dün akşam eve bayağı bir geç geldim, ojeyi sürmeye başladığımda saat 11.50 gibi olmuştu. Kurumaz, yastık izi kalır diye endişe ediyordum ki sürmemle kuruması bir oldu. Sbah kalktığımda tırnaklarımda hiç bir iz yoktu. Bu bakımdan beni çok şaşırttı. Kokusu hariç oldukça kaliteli bir ojeymiş, hayret ettim ve iyi ki bulduğum bütün renkleri beyaz hariç almışım diyorum.


 Renklerini ayrı, kalitesini ayrı sevdim. Hafta sonu yine gidip, bu sefer de ileride yapmayı düşündüğüm bir çekiliş için almayı düşünüyorum.

Günün yüzükleri..

Bunun dışında ojelerin kalıcılığı ve parlaklığını kaybetmemesi de ayrıca iyi, ojeler 17 ml. piyasadaki bütün ojelerden fazla, bulursanız ve kokuya biraz katlanabilirseniz hiç kaçırmayın derim.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Bu tarz renklere bayılıyorum :) Şimdi baharda yaklaşıyor daha da bir canlı cıvıl cıvıl gözküyor :) Melek kanatlı yüzüğe bayıldım :) Bende zaten melek kanatlı takı hastalığı var sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu marka ojeyi nerden bulabiliriz acaba?Bende en çok ojelerin hemen kurumamasından şikayetçiyim.Tam bana göre bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok güzelmiş :) 1 liralık ojelerin kötü kokusunu yok edebilseler keşke.

    YanıtlaSil
  4. @beyazkedim.. ben de melek kanatlarına bayılıyorum.. oje sürerken yaz kış farketmiyor artık bana.. ama yaza biraz daha cıvıl cıvıl olacağız tabikide..:-))

    @tubaaykan..ben tesadüfen evin orada bir ucuzcu mağazada buldum hani şu herşeyin satıldığı yerlerde.. ama başka nerde olur bilemiyorum..

    YanıtlaSil
  5. @ırmak.. pahalı ojelerde bile bu sorunun yaşandığı düşünülürse bu iyi bile sayılır bence.. en azından parası uygun..

    YanıtlaSil
  6. Tırnaklarınız çok güzelmiş maşallah:) Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  7. aahhh işteee renk budur yaaaa!!! ben bu markayı hiç duymadım hem ucuz hem de kalitesi de iyiymiş. Ben de bizim buralardaki ucuzculara bi bakayım cnm:)))

    YanıtlaSil
  8. @alicemakyajdiyarında.. teşekkürler..

    @melislicious.. evet öyle arada kalmış ucuzcularda bulunabilir sanırım ki..

    YanıtlaSil
  9. rengine ve parlaklığına bayıldım...kırmızısı da çok güzeldi..inşallah biryerlerde rastlarım bu ojelere..

    YanıtlaSil
  10. @nilgün.. akşam çıkışta gidip alacağım yeniden ve kokudan rahatsız olmayacaklar için bir çekiliş düzenleyeceğim..:-))

    YanıtlaSil
  11. bu renge bayılıyorum.. en çok atkıda kullanmayı seviyorum, ama tırnağa da çok yakışmışş :)

    YanıtlaSil
  12. @mervesevim.. parlak yeşil ve mavi favorilerim..:-))

    YanıtlaSil
  13. Rengi çok güzelmiş, bir kaç kere rastladım bu ojelere de nasıldır bilemediğimden almamıştım. Yakalarsam alayım o zaman :)

    YanıtlaSil
  14. @sevdas.. koku hariç çok beğendim ben..

    YanıtlaSil
  15. Bayıldım renge çok güzelmiş gerçekten.

    YanıtlaSil
  16. @tekaşkA.. çok güzel bir yeşil tonu evet..:-))

    YanıtlaSil