8 Şubat 2013 Cuma

FlorMar Havyar Manikür Seti...

Bu seti dün basın bültenleri aracılığı ile görünce gözlerime inanamadım, bizim FlorMar aşmış kendini artık diye düşündüm. Bu ürünü yurt dışında bile zor bulurken şimdi Flormar ayağımıza getirdi, yine ne varsa TR firmalarında var. Tabi dün sabah duydum ama bir yandan da nasıl yapsam da gidip baksam gelmiş mi diye düşünmeye de başladım. Neyse ki akşam iş çıkışı arkadaşlarımla Bağdat Caddesi'nde buluşacaktık. Güzel bir kahve keyfinden sonra onları dolmuşa bindirip yolladım ve kendimi acilen FlorMar'ın Şaşkınbakkal'daki mağazasına attım. Hemen beni karşılayan çok hoş bir satış görevlisi bana set hakkında bilgi vermeye başladı ama itiraf edeyim sabırsızlığımdan onu pek dinlemedim, sadece kafa salladım tamam tamam diye. Sonuçta 3 farklı renkteki setten içindeki boncukları karışık bonibon renklerinde olanı alıp çıktım mağazadan.

Şunun güzelliğine ve şekerliğine bayıldım. Bu arada fiyatları sanırım 14.25 TL. olması lazım.  İki değişik rengi daha var, biri gümüş rengi, diğeri de siyah-mavi boncuklardan oluşuyor sanırım.

Evet setimiz açılıyor ve içinden minnak bir oje sanırım Flormar Pretty ojeler gibi 5 ml. ve minicik de bir huni çıkıyor. Uygulamayı ilk kat oje kuruduktan sonra sürülen ikinci kat kurumadan, bu huniden tırnağınıza boncukları akıtarak yapıyorsunuz. Yalnız şişe o kadar minik ki bu şişe bana ancak bir uygulama veya en en fazla 2 uygulama için yeter. Bu arada ortalığa saçılanları da toplayabilmek için uygulamayı derin bir kap içinde yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Dün kadife manikür derdine düştüğüm için, bunu deneyemedim tabi ama hafta sonu mutlaka deneyeceğim.

Bir de böyle yakın plan ve efektli görelim.

FlorMar'dan en kısa zamanda kadife manikür, textures denilen zımbırtılardan diğer muhtelif yenilikleri de bekliyoruz. Bu arada setin resmini instagramda yayınlayınca bir izleyicim hemen çekiliş yapmamı ve bu setlerden birini de hediye olarak koymamı önerdi. Gerçekten çok beğendim fikri, bu sevgililer gününe artık yetişmez ama en kısa zamanda içinde bu setlerden birinin de olacağı bir çekiliş daha yapacağım.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. o izleyicin bendim hediyene lipgloss da koyarmısın

    YanıtlaSil
  2. @birmakyajbloguyazarı.. isimler farklı iyi ki yazdın.. yoksa bilemezdim.. tabiki de koyarım..

    YanıtlaSil
  3. bende gördüm bugün de elim pek yatkın değil böyle şeylere hiç elime yüzüme bulaştırmayayım diye almadım ama heyecan ve merak içinde bekliyorum=)))

    YanıtlaSil
  4. @begumsalurvan.. öbür kutu içindekileri kolay uyguluyordum bu huniliyi ben de ilk deneyeceğim bakalım hafta sonu yaparım mutlaka..

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok merak ediyorum bu ojeleri, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Cok hos gozukuyorlar bayiliyorum bu ojelere :)

    YanıtlaSil
  7. @sevdas.. teşekkürler...
    @modaevi...bugün uygulamasını da yaptım birazdan yazacağım yazısını..

    YanıtlaSil