25 Şubat 2013 Pazartesi

Bir Takma Kirpik Masalı..

Cuma gününden beri bir takma kirpik hastalığı başladı bende.. Hayatı boyunca kısacık kirpiklerime rağmen hiç takma kirpik kullanmamış biri olarak işe cuma akşamı geçerken uğradığım kuaförde tekli takma kirpik eklettirmekle başladım işe. Ancak uygulama yapan yerin hatası olarak makyajlı göze uygulama yapınca, o makyajı o kirpiklere zarar vermeden temizlemek için büyük sıkıntı çektim. Tabi doğru dürüst temizleyemeyince de bütün gece göz çizgim kaşındı. Kaşındığı için de uyku sersemi gözümü elleyince iki tanesi daha geceden hoop düşüverdi.

Düşmemiş hali ve düşen parçalar..

Takıldıktan sonra böyleydi..

Cuma taktırdıklarım düşünce Pazar günü de bunu aldım ve hemen yardım istedim. Aranan yardım gelince de hemen denedim tabi.
Sabah halleri..


Tek tek kirpik ekletmektense tam olarak takmak bana hem daha kolay hem de daha güzel geldi.

Bu ilk takma kirpik deneyimim yarım başarı ile sonuçlandı bana göre, henüz elim alışık olmadığı için tam oturtamadığımı düşünüyorum. Ama sabah tak-akşam çıkar moduna geçmem çok uzun sürmez tahminimce, bu ilk aldığım artık heba olmaya aday, bunun üzerinde biraz daha pratik yaparım diyorum. Ondan sonra da tahminimce takma kirpiksiz çıkmam abi moduna geçerim. Bir de ipek kirpik deneyen varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Ben de yaptırmak istiyorum eğer işe yarıyorsa çünkü.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Ay cok zor takmak sankı.. Ama alısır el zamanla tabıı

    YanıtlaSil
  2. @e-nsisters.. bence de takanlar çok kolay olduğunu söylüyor çünkü..

    YanıtlaSil
  3. bende geçen instagramda görünce ipek kirpik taktırdım sandım şekerim:))
    bende 2 hafta falan önce kardeşimin nişanında senin bu tek tek olanlardan taktırdım ama nasıl bir yapıştırıcı sürdülerse bir türlü çıkmak bilmedi,çıkarken de benim kirpiklerimi de koparttı çok üzüldümmm:(

    YanıtlaSil
  4. @özlemtuana.. ayy üzüldüm kötü olmuş benim çekmemle elime geldi zaten direk olarak.. ama tek parşa olandan daha çok memnun kaldım gerçekten..

    YanıtlaSil
  5. yapıştırıcısını içinden çıkanları değil de ayrı olarak satılanları alın onlar çok daha başarılı yapıştırmakta.. ben hem tek tek olanları hem de bütün olanlarını kullandım baya, benimde tek sorunum kirpiklerimin uzun olması oldu, o yüzden tek tek olanları üstten yapıştıramadım hiç alttan dipten yapıştırdım siyah yapıştırıcısıyla, hem hiç belli olmadı hem de uzun süre dayandı, kaymadı, düşmedi.. sanırım en önemlisi burna doğru olan kısımları yapıştırmak onu da elinizle biraz bastırıyorsunuz tamamen kuruyunca yerinden oynamıyor kolay da çıkmıyor..

    YanıtlaSil
  6. @beyazkedim.. evet o yapıştırıcıdan almam lazım bu akşam bakacağım gratise zaten.. ben ilk defa kullandığım ve alışık olmadığım için sürekli elim gözüm gitti..

    YanıtlaSil