25 Kasım 2012 Pazar

Yeniden Merhaba..

Dün akşamdan beri yaşadığım üzüntüyü anlatamam, umudumu kestiğim için çok fazla da belli edemedim. Ama gerçekten çok üzüldüm. Sabah zaten o sinirle yeni blog açıp, boş vermeye çalıştım. Ama biraz önce sayfayı açıp da blogun geri geldiğini görünce sevinsemmi şaşırsammı ne yapsam bilemedim. Blogger'da ne sorun var anlamadım, diğer bloggerler da değişik sorunlar yaşamışlar anladığım kadarıyla. Ama bu olan neydi hiç anlamadım kesin dedim hacklendi bu blog, hiç bir anlamı yok ama blog kaybolmuştu resmen. Ya bir yanlışlık oldu ya da Google blogger sayfasında bir hata oluştu. Neyse Bu durum mutlaka yedekleme yapılması gerektiğini öğretti bana ve en kısa zamanda da .blogspot.com uzantısından .com uzantısına geçmenin gerekeceğini de düşünüyorum.
Neyse şimdilik blog geri geldi benim için de bu önemli şu anda. Bu blog benim için çok önemli, bu zamana kadar izleyen herkes de çok önemli, o nedenle gerçekten çaktırmasam da çok üzülmüştüm. Bu sorunun tekrarlamayacağını umarak devam edelim diyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Ben dedim sana blog hacklemek hangi şapşalın ağzından çıktıysa artıkk , böyle düşünmen bile komikti.
    Kim ne diye hacklesin yani,durumun düzeldiğine senden çok sevindim çünkü birçok yazın vardı yazık olurdu:)) Dikkat et bundan sonra canım evet kesinlikle .com'a geç.
    Tekrar döndüğüne çok sevindim !!!!! <3

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun tekrar hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  3. @makyajblogum..teşekkürler hem ne aydın oldu bir anda..:-))
    @Naslii..çok teşekkür ederim canım.. aklıma başka bişey gelmedi valla o anda tamam dedim kesin hacklendi bu.. meğer bloggerın manyaklığıymış..
    @onorr.. teşekkürler hoşbulduk canım..

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun ve gözün aydın. Blogunun eve dönmesine sevindim. :)

    YanıtlaSil
  5. @Tannesi.. canım çok teşekkür ederim.. içim ferahladı valla..:-))

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun valla çok sevindim , geçen günde benim herşeyim bir anda silinmiş olarak gözüktü 2 kere yenile yaptım sonra kendine geldi,o sırada bir kalp krizi geçirmişimdir ama :)

    YanıtlaSil
  7. @Elidaa..ayyy aynen ben de öyle oldum çok fena birşey sana da geçmiş olsun..

    YanıtlaSil