28 Kasım 2012 Çarşamba

Günün Ojesi, Essence Twilight Koleksiyonu Jacop's Protection..

Günaydın. Uzun zamandır beklediğimiz Essence Twilight Koleksiyonundan geçen hafta itibari ile 2 oje almış durumdayım. Bunlardan bir tanesi içinde mavi ışıltılar bulunan, rengi siyaha dönük koyu mavi olan Jacop's protection. Ojenin rengi çok güzel, gerçekten iyi bulmuşlar bu rengi ama sürümü çok kolay olmadı. Fırçası büyük olmasına rağmen birinci katta dalgalı oldu neyseki ikinci katta normal kapatıp, opak oldu. Tabi bu tarz mat sürümlü, ışıltılı ojelerde olduğu gibi kuruması da kısa sürdü.


 Tabi yılbaşına kadar üzerine süsleme yapma çalışmalarım da devam ediyor. Bugünün süslemesi de Snow White Koleksiyonundan Huntsman isimli içinde parlak altın rengi sim ve flake'ler bulunan oje. Dün sürdüğüm Evil Queen için söylediklerim bu oje için de geçerli. Tek başına sürmediğim için çıkarması da kolay oldu.

Günün yüzükleri..

Essence Twilight koleksiyonunda bence strateji hatası yaptı. Gerçi Gratis'in hemen dağıtımdan 2 günü sonra indirime gireceğini biliyormuydu, bilmiyormuydu bilemiyorum tabi. Ama 24'ün de dağıtılacak denilen koleksiyon 23'ünde geldi ve geldikten 2 gün sonra da yarı fiyatına düştü. Bu da ilk iki gün normal fiyattan alanların üzülmelerine yol açtı biraz. Neyseki fiyatları çok pahalı değil, aradaki 4-5 TL.'lik farklar tolere edilebilir. Ayrıca bazı yerlere koleksiyon giderken, bazı mağazaların haberleri bile olmaması da çok vahim. Mesela Ankaralı bir izleyicim Ankara'da sorduğu mağazaların koleksiyondan haberleri bile oladığını söylemiş.. Yine birbuketkozmetik blogunun sahibesi Nişantaşı mağazasında koleksiyonu bulamadığını yazmış. Nişantaşı gibi bir yere bile gelmediyse bu koleksiyon nereye gitti acaba, bence mutlaka gitmesi gereken yerlerden biriydi orası. Bağdat Caddesi Mağazalarına bakmaya fırsatım olmadı ama gelmiş ve bitmiştir diye düşünüyorum. Bahariye'deki mağazada ful koleksiyon vardı cumartesi sabahı. Neyse ben dediğim gibi başka bir yere sipariş verdiğim koleksiyonu bekliyorum ve gelince de alacağım mutlaka. O zaman daha detaylı bahsedeceğim.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Maalesef İzmir Karsiyaka Rossman'a da henuz gelmedi :/ buarada renklere coook guzel ve yuzuklerinize BAYİLDİM :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu ojeyi rengine bayılarak aldım; fakat sürerken cinnet geçiriyordum... yapısı çok başarısız; fakat rengi için bütün kış sürmeye devam edeceğim :)

    Ve Gratis'in stratejisi konusunda haklısın. Bence bir diğer hataları da, bu kadar kapışılacağı belli bir koleksiyonu bu kadar sınırlı sayıda getirmeleri. Hadi pahalı bir ürün olsa, az getir, kar et. Fakat zaten ürünler indirimsiz de son derece uygun fiyatlı, getir bolca, insanlar alsın kullansın... tuhaf...

    YanıtlaSil
  3. @Aslıhan..çok teşekkürler..:-)) belki yeni bir parti yollarlar bu koleksiyondan..
    @bveç..hakikaten sürmesi zor bozulacakmış gibi geldi bana sürekli.. evet bol bol getirseler de rahat rahat alsak dimi ne iyi olur...

    YanıtlaSil
  4. Ay bende aldım ama arkadaşım aldı onda şuan :) Hala alamadım :)) Sanada çok yakışmış renklerii çok çok güzell <3

    YanıtlaSil
  5. @kozmetikaynası..teşekkürler..zaten bu ojeleri imkan olsa da ortaklaşa sürse herkes ne iyi olur.. hem hevesimizi alırız hem de kara geçeriz..:-))

    YanıtlaSil
  6. bu ojeler muhteşem ya ve şuan Ankara'da yok yook! indirimde yağmalanmış. :)bu arada blogunla yeni tanıştım ben de beklerim missinem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. @missinem.. evet heryerde durum öyle.. blıgını takibe almıştım ben önceden.. :-))

    YanıtlaSil
  8. Kurukafali yuzugune bayildim! Muhtesem!

    YanıtlaSil
  9. @kozmetikdenizkızı.. teşekkürler..

    YanıtlaSil